Starity

Christina Aguilera újjászületik az új albumával

2012. augusztus 31. 13:01   |   Szerző: amileroable

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új albumát úgy írja le, mint egy újjászületést. A 31 énekesnő szerint az új lemez magában fogja foglalni azokat az élményeket és tapasztalatokat, melyeket eddig átélt, és lássuk be, több mint egy évtizedes zenei pályafutással a háta mögött bőven akadhat elmesélni való története.

hirdetés
Christina Aguilera újjászületik az új albumával

„Sok mindenen mentem keresztül az utolsó albumom, a Bionic megjelenése óta, részese lettem a The Voice-nak, na meg a válás” – mondta a sztár. – Ez most egyfajta újjászületés a számomra.”

Christina Aguilera és Jordan Bratman öt évig voltak házasok, mielőtt 2010-ben a válás mellett döntöttek volna. Házasságuk gyümölcse a most négy éves Max.

Az új album első kislemeze, a Your Body Max Martin segédletével készült el, aki egyébként előzőleg már együttműködött a Maroon 5-val a nagysikerű Moves like Jagger elkészítésében is, amelyhez Aguilera is a hangját adta.

Christina elmondása szerint új albumán rengeteg témát dolgozott fel, a dalok rendkívül kifejezőre sikerültek, továbbá néhány dal az énekesnő egy nagyon sebezhető oldalát is feltárja majd. Ugyanakkor a hivatalos megjelenési dátum vagy az album pontos címe még nem ismert, annyi azonban már most biztosnak látszik, hogy Cee Lo Greennel készült egy közös felvétel.

Két éve jelent meg az énekesnő utolsó albuma, ami az egyetlen olyan Aguilera-album, ami nem érte el a platina státuszt. Adam Levine a The Voice-nak adott egyik sajtótájékoztatón elmesélte, ő már hallotta az új dalt, majd viccesen megjegyezte, utálja érte Aguilerát, mert annyira jól sikerült. A Your Body első hivatalos élő előadása szeptember 17-én lesz abban a tehetségkutató műsorban, melyben az énekesnő immár harmadik alkalommal fogja magára ölteni a mentor szerepét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek