Starity

Demi Lovato hálás a Give your heart a break sikeréért

2012. szeptember 11. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán még maga Demi Lovato sem hitte volna, hogy ekkora sikere lesz Give your heart a break című dalának. A szám 35 héten keresztül tartózkodott a rádiós listákon, mire múlt héten végre sikerült elérnie vele az első helyet, sőt immár második hete tartózkodik a lista élén.

hirdetés
Demi Lovato hálás a Give your heart a break sikeréért

Nemcsak hogy hazavihetett egy „Holdembert” az idei MTV Video Music Awardsról a Skyscraperért a Best Video With a Message kategóriában, de egy emlékezetes fellépést is produkált listavezető kislemezével, a Give your heart a breakkel. Ez a dal rengeteg újdonságot hozott az énekesnőnek. Ez volt az első alkalom hogy valaha is fellépett a VMA-n, és ez az első alkalom, hogy egy dala elérte a listák csúcsát – jelenleg is a Billboard popzenei listájának első helyén van.

„A fogadtatás a kislemez iránt annyira csodálatos” – mondta az MTV Newsnak. „Már egy jó ideje ment egyre felfelé a listákon, és végre megkaptam az első number one lemezem, szóval ez nagyon izgalmas számomra. Nagyon sokat jelent nekem. Sosem hittem volna, hogy elég áldott leszek ahhoz, hogy megkapjam ezt a lehetőséget és itt legyek. Annyira hihetetlen!”

Ha valaki arra keresné a választ, hogy ez a dal mért fogott meg ekkora tömegeket, Billy Steinberg, aki a dal társszerzője Josh Alexanderrel, nemrég felajánlotta magyarázatát az MTV Newsnak: „Tudjátok, szerintem számos ok miatt tartott ilyen hosszú ideig. Az egyik ilyen, hogy ez nem egy trendi dance felvétel. Elég közel van egy oldschool stílusú dalhoz, egy versszakkal, egy refrénnel és egy átvezető résszel. De a rajongó tábora nagyon nyomta dalt, és a Hollywood Records pedig kitűnő munkát végzett a reklámozásában. És a tény, hogy itt van egy nagyszerű dal, amit nagyon jól adott elő, csak még inkább segített a kiépítésében. Időbe telt, de megtörtént.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek