Starity

Élő adásban kapott szívrohamot a szupersztár

2012. szeptember 11. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétfő esti Monday Night Raw adásban a pankrátorból lett szakkommentátor, Jerry "The King" Lawler rongybabaként csuklott össze az élő műsor alatt, Mint később kiderült, szívrohamot kapott.

hirdetés
Élő adásban kapott szívrohamot a szupersztár

Jerry Lawler, a WWE egyik legelismertebb szakkommentátora és volt pankrátora a hétfő esti közvetítésen pár percvel az összecsapás után hirtelen rosszul lett és összecsuklott a kommentátorállásban. Eszméletlenül hevert a földön, amikor az orvos csapat a segítségére sietett, akik rögtön kivétték a csarnokból egy hordágy segítségével, majd a színfalak mögött úraélesztették és stabilizálták az állapotát.

Ez most kivételesen nem megrendezett szituáció volt, hanem Lawler valóban életveszélyes állapotba került, életét a gyorsan reagáló orvoscsapatnak köszönheti.

Meg nem erősített információk szerint Lawlert 20 percig élesztették újra, lélegeztetést és szívmasszázst alkalmazva, miközben a klinikai halál állapotába került. Ha segítők és az orvosi személyzet lassabban reagál, könnyedén tragédiába torkolhatott volna a Monday Night RAW.


a mentés részletei egy nézői videón

A legutolsó információk szerint Jerry Lawler állapota stabil, de valószínűleg szívműtéten kell majd átesnie. A legrosszabb forgatókönyv szerint az is előfordulhat, hogy a sztárpankrátor maradandó agysérüléseket is szenvedett, ha túl sokáig volt oxigénhiányos állapotban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek