Starity

Szörnyekkel csatázik Olivia Holt

2012. szeptember 15. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olivia Holt az idei őszt szörnyvadászattal tölti, a Disney-csatorna eredeti mozijának főszerepében egy 15 éves tinilányt alakít, aki Halloween éjszakáján derít ki egy családi titkot.

hirdetés
Szörnyekkel csatázik Olivia Holt

A Disney-csatorna az egész októbert az angolszász országokban igen népszerű Halloween ünnepének szenteli. A Monstober elnevezésű program keretében mutatják be a Girl. vs. Monster című eredeti filmjüket, amelynek főszerepében a Harcra fel! című sorozat állandó szereplőjét, Olivia Holtot láthatjuk.

A bájos színésznő egy 15 éves Skylar nevű lányt alakít, aki Halloween éjszakáján egy családi titokra bukkan: családja egy szörnyvadász dinasztia. Amikor pedig véletlenül kiszabadít egy Deimata nevű szörnyet, rá és barátaira vár a feladat, hogy felvegyék a harcot vele.

A film tehetséges gyerekszereplőket vonultat fel, hiszen Olivia mellett Luke Benward, akit az Időlovagok és a Madison Highból ismerhetünk, Kerris Dorsey, aki Brad Pitt lányát játszotta a Pénzcsináló filmben, az Indul a riszában pedig a CeCe-t másoló Katet alakította, valamint Katherine McNamara, akit a Szilveszter éjjel című filmben láthattunk, alkotja a szereplőgárdát.

A film történetét a Hercegnő Védelmi Program írónője, Annie DeYoung álmodta meg, a forgatókönyvben pedig a The Nine Lives of Chloe King írója, Ron McGee segédkezett.

Olivia három dalt is felénekelt a filmhez készült albumra, köztük a Had Me @Hello című dalt, amelynek szeptember 21-én lesz a világpremierje a Radio Disney-n.

A Disney-csatorna már a szeptember utolsó két hetében melegít a filmbemutatóra, hiszen szeptember 28-án Skylar’s Chilling Challenge néven kapcsolódó játékot is indít, október 5-én pedig a film szereplői lesznek a házigazdái a Monstober Night of Premieres című műsornak, amelyben egy exkluzív előzetest is levetítenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek