Starity

Füllentett az X-Faktor egyik versenyzője?

2012. szeptember 25. 19:07   |   Szerző: ItsMilan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gerencsér Irén egy ismert Zalatnay Sarolta-slágerrel készült a tehetségkutató műsor meghallgatására, ám merész öltözködése ellenére sem sikerült elnyernie a mentorok tetszését, pedig bevallása szerint korábban a Hungáriában vokálozott.

hirdetés
Füllentett az X-Faktor egyik versenyzője?
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A tökéletesnek koránt sem nevezhető produkció előtt Irén megosztotta a bírákkal, hogy korábban háttérénekesként működött Fenyő Miklós oldalán a Hungária együttesben. Mivel különös, hogy egy zenei múlttal rendelkező hölgy kizárólag a külsejével tudott sikert aratni, a Blikk felkereste a „Csókkirályt”, akinek halvány emlékei sincsenek az X-Faktor múlt szombaton kiesett versenyzőjéről.

„Egyáltalán nem ismerem ezt a nőt, soha nem láttam. Nem volt a háttérénekesem!” – jelentette ki magabiztosan a rock'n'roll legismertebb hazai csillaga.

Ezt követően a korábban fogászati asszisztensként dolgozó, jelenleg pedig munkanélküli asszonyt is megszólaltatták, akinek viszont sikerült mindenre magyarázatot adnia.

„Még tizennyolc, tizenkilenc éves koromban voltam a vokalistája, több más lánnyal együtt. Akkor még persze egészen máshogy néztem ki, például a mostani szőkével ellentétben fekete volt a hajszínem. Ez lehet az oka, hogy nem emlékszik, semmi más. De majd felmegyek hozzá, aztán megbeszélem vele ezt a dolgot” – nyilatkozta Irén, aki állítása szerint Rolly néven tevékenykedett annak idején.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek