Starity

Schwarzenegger bánja félrelépését

2012. szeptember 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy évbe telt, hogy a hűtlen színész kijelentse, sajnálja, amit tett. Immáron úgy véli, a félrelépés volt élete egyik legnagyobb hibája.

hirdetés
Schwarzenegger bánja félrelépését

Arnold Schwarzenegger néhány hét leforgása alatt mindent elveszített 2011-ben, amikor kiderült, viszonya volt a házvezetőnőjével, ráadásul gyermeke is született a kapcsolatból. Akkor még különféle pólókkal űzött gúnyt Maria Shriverből, mára azonban úgy véli, ez volt a legostobább cselekedet, amit valaha is tett.

A feláldozhatók 2 sztárja bevallotta, hatalmas kárt tett exfeleségében és négy gyermekében a románc fényre derülése miatt. A 60 Minutes egyik epizódjában tett önvallomást: „Azt hiszem, ez volt a leghülyébb dolog, amit valaha tettem. Szörnyű cselekedet volt. Elképzelhetetlen fájdalmat okoztam Mariának és a gyerekeimnek.”

Kalifornia exkormányzója jelenleg önéletrajzi könyvét, az Emlékmás: A hihetetlenül igaz élettörténetemet promótálja, és noha tudja, Mariának esze ágában sem volt elolvasni, minden jót kíván számára, s ugyanakkor úgy érzi, volt neje is hasonló sikereket kíván, bármihez is kezd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek