Starity

Elzavarták a testőrök Adam Lambert hétéves rajongóját

2012. október 12. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert Új-Zélandon töltött pár napot, hogy Trespassing lemezét promóciózza – ennek keretein belül látogatott el a JB HiFibe is, ahol dedikálást tartott a Sony Music által.

hirdetés
Elzavarták a testőrök Adam Lambert hétéves rajongóját

A dedikálás azonban nem zajlott zökkenőmentesen, NZ herald publikált egy cikket, amelyben egy 7 éves kisfiú esetéről számolnak be – pontosabban az édasanya nyiltakozott neki. A srác két órával korábban ment a helyszínre, az St JB Hi-Fi elé, és különleges helyre szeretett volna kapni aláírást: a dobverőire.

Az anya beszámolt arról a magazinnak, hogy fia arról álmodik, hogy dobos lesz egyszer, és vígasztalhatatlan volt, amikor a dobverőit a testőrök – akik Adam mellett álltak – eltolták messzire, és azt mondták neki, hogy nem írhathatja alá, csak a Trespassing CD-t. A szervezők előző nap egyébként hangsúlyozták a Sony Music oldalán, hogy csak lemezt fog Adam dedikálni, semmi mást.

Az anyánál volt egy lemez, amit BB dedikált számára, és elnézést kért, mert a szabályokról nem hallott. „Adam nem szólt semmit, különösebben nem tűnt úgy, hogy észrevette volna, mi folyik körülötte. Egyszerűen gyönyörű és mosolygós volt.”

Miközben megtörtént az aláírás, észrevette, hogy a szervezők elzavarták a fiút. „Nem hiszem, hogy szerette volna Adam, hogy ez megtörténjen. Mikor felfigyelt arra, mit mondok, alá akarta írni a dobverőket, de a szervezők elküldtek engem is, mert azt mondták, késésben vannak, rengeteg ember áll még sorba.”

Ezután ismét beálltak, hogy lássák Adamet megint, azonban mire újra ők jöttek volna, az énekes távozott. Viszont másnap a Sony felvette velük a kapcsolatot, és Adam nevében egy dedikált dobverőt adtak át. „Adam azt üzente, hogy nagyon bántotta őt, hogy nem engedték aláírni a fiam ereklyéit, így egy újakkal kíván nekünk minden jót. A Sony egyébként nem kommentálta az esetet. Ő viszont egy nagyszerű ember.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek