Starity

Britney Spears újabb titkokat árult el magáról

2012. október 29. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő elárulta, melyik az az egyetlen ruhadarab, amit soha nem lenne hajlandó felvenni.

hirdetés
Britney Spears újabb titkokat árult el magáról

Sokan csak azért kapcsolnak az amerikai „The X Factor” műsorára, hogy láthassák, mit visel Britney Spears. Az évek során híres lett az öltözködési stílusáról és időnkénti furcsa választásairól, azonban mostanra igazán elegáns hölgy lett a mi kis Britney-nkből. Erről mindenki megbizonyosodhat a Lucky magazin következő számának címlapján.

Az énekesnő az interjúban először a vőlegényéről, a tehetségkutató ügynök Jason Trawickról beszélt, aki decemberben megkérte a kezét és aki a 30 éves Britney számára az igazi, mert egyszerűen olyan „édes”. Miért édes? Erre a kérdésre hamar elkészül a boldog nő válasza: „Azt mondja, hogy egyáltalán nem bánja, ha egész nap melegítőben vagyok.”

Britney jelenleg megszállottan imádja a hatalmas, feltűnő fülbevalókat, viszont egyszerűen utálja a zoknikat, annyira, hogy sosem hord és soha nem is venne fel zoknit. Ezzel szemben imádja a cipőket és fogalma sincs arról, mekkora a gyűjteménye a lábbelikből. „Nem tudom, 50... ez nem elég?” Nemrég vett egy 8.5 millió dollárt érő házat, ahol valószínűleg egy külön helyiséget foglalnak el a cipői.

Britney első számú divatpéldaképei Jennifer Lopez, aki szerinte „klasszikus szépség” és Sarah Jessica Parker, mert „a külseje olyan ragyogó, menő és fiatalos”. Őszintén beszámolt arról is, hogy szempillafesték és púder mindig van az arcán.

De az énekesnő szabaidejében nemcsak melegítőben és pattanástalanító krémmel az arcán ül a nappaliban.

A sztárrá válása azonban nem alakult zökkenőmentesen számára sem – jelenleg éppen az exmenedzserével, Sam Luftival és a szüleivel, Jamie és Lynne Spearsszel csatározik a bíróságon –, ezért nem is tervezi, hogy a fiait is a show-business világába vezesse. „Ha lenne valami, amit igazán nagyon akarnának és szenvedélyesen akarnák, akkor támogatnám őket abban, hogy kövessék az álmaikat – mondja. – De akkor is ott lennék mellettük a színfalak mögött, hogy azt mondjam, »Nem, ne menjetek oda«.”

Britney nem bánja már a saját, felemelkedésekkel és bukásokkal tarkított sorsát. „Azt hiszem, a legtöbb ember saját maga legrosszabb kritikusa – vallja. – Én egy olyan ember vagyok, aki mindig a tökéletességre törekszik. A dolgokat a saját elképzeléseim szerint akarom elvégezni. Kemény vagyok magamhoz, de nem bánok meg semmit.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek