Starity

Britney Spears: „A gyerekeim szuperhősnek hisznek”

2012. október 27. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The X Factor bírájának állítása szerint fiai, Jayden és Sean csak most kezdik megérteni, hogy anyukájuk egy ultrahíres celebritás, ennek ellenére inkább tartják szuperhősnek, mint popsztárnak!

hirdetés
Britney Spears: „A gyerekeim szuperhősnek hisznek”

Britney Spears a világ egyik leghíresebb popénekesnője, és jelenleg a tehetségkutató műsor bírájaként elfoglaltabb, mint valaha. A Lucky magazin riporterének azonban kiöntötte szívét, s elmondta, fiai, a hétéves Sean és a hatéves Jayden most értik meg, mekkora felhajtás zajlik anyuci körül.

„Edzőterembe és úszni járok, játszom a gyerkőcökkel, főzök és kertészkedem. A játékaink közt szerepel a Connect Four és a Candy Land. Múlt éjjel a The Night Piratesból olvastunk. Most épp azon vannak, hogy rájöjjenek, mi folyik körülöttem. Azon tanakodnak, hová megyek, amikor az X Factor forgatására indulok. »Anyából most szuperhős lesz«, mondják ilyenkor. Amikor visszatérek hozzájuk, ismét az édesanyjuknak tartanak, de később, amikor újra dolgozom, már azt mondják: »Anya ismét szuperhős!«”

Az énekesnőt méltán nevezik szuperhősnek, hiszen folyamatosan dolgozik, legutóbb Will.I.Am egyik dalában működött közre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek