Starity

Idén is jelmezbe bújtak a sztárok halloweenkor

2012. október 30. 17:05   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc sztárjaink soha nem hagynának ki egy alkalmat sem a bulizásra, így természetesen halloweenkor is jelmezbe bújva partizzák végig az éjszakát. Nézd meg, hogy a hírességek milyen hacuka mellett tették le a voksukat.

hirdetés
Idén is jelmezbe bújtak a sztárok halloweenkor

Bár a halloween hivatalosan csak október 31-én érkezik el, rengetegen már a hétvégét is az ünnep jegyében töltötték. Ez alól nem lehet kivétel Hollywood krémje sem, akik régi angol szokáshoz híven, jelmezekbe öltözve járták végig az összes nagyobb partit. Azt már tudjuk, hogy Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale hogyan mulatott. De mibe öltözött a többi sztár? Cikkünkből kiderül. Azt pedig, hogy kinek volt a legjobb jelmeze, mindenki döntse el maga.

Jessica Alba


Jessica Alba, férje, Cash Warren és idősebbik lányuk, Honor

Jessica és családja a halloweenkor is igazi család marad, így nem is csoda, hogy jelmezeik is teljes összhangban vannak egymással. A hihetetlen család tagjainak öltöztek be, és bár két gyerek és egy kutya hiányzik a filmhez képest, így is elbűvölőek voltak.

Darren Criss


Darren Criss

Darren kollégája, Matthew Morrison házibulijában múlatta az időt, majd éjfél után távozott onnan, és egy szórakozóhely felé vette az irányt. Ekkor készült ez a kép is, amin jól látszik a színész cserkészjelmeze.

Christina Aguilera


Christina Aguilera és Matthew Rutler

Bár a halloweenkor elvileg minden megengedett, azért ilyenkor sem árt a jó ízlés határain belül maradni. A képet elnézve nem tudjuk, hogy vajon Christinának ez sikerült-e, viszont azt igen, hogy saját házibuliján mulatott ebben a pók-királynő jelmezben. A ruha elég merészre sikeredett, azonban az énekesnőnek még mindig meggyűlik a baja a pluszkilókkal, így az interneten már most rengetegen támadják kinézete miatt. De a lényeg az, hogy Xtina remekül érezte magát a hétvégén, és a legnagyobb magabiztossággal viselte kosztümét.

Emma Roberts

Emma Roberts és Evan Peters

A saját nénikednek öltözni valószínűleg nem a legjobb ötlet, hacsak nem vagy olyan szerencsés helyzetben, mint Emma, aki magát Julia Robertset szólíthatja nagynéninek. Így egyáltalán nem sikerült unalmasra, mikor úgy döntött, hogy Julia talán leghíresebb szerepének, a Micsoda nőben megformált prostituált bőrébe bújik.

Kanye West és Kim Kardashian


Kanye West és Kim Kardashian

Kim és Kanye manapság már sosem mutatkozik külön, így természetesen a hétvégén is együtt ünnepeltek. Mint ahogy azt megszokhattuk, öltözékeik most is a legnagyobb összhangban voltak: Kim hableánynak, Kanye pedig az őt megmentő tengerésznek öltözött.

Liam Payne


Liam Payne

Vajon kit rejthet ez a jelmez? Nem mást, mint a One Direction énekesét, Liam Payne-t. Lehet, hogy a fiú megelégelte, hogy folyton sikítozó rajongók bukkanak fel körülötte, és ezért álcázta magát felismerhetetlenségig ezzel a Batman-jelmezzel.

Maria Menounos


Julianne Hough és Maria Menounos

A halloween elvileg az ijesztegetésről szól, és úgy tűnik, ezzel Maria tisztában is van. Nem aprózta el, zombinak öltözött, és így partizta végig a hétvégét.

Ryan Seacrest és Julianne Hough


Ryan Seacrest és Julianne Hough

Ryan és Julianne az életben is egy párt képeznek, így nem csoda, ha ezt öltözékükkel is szerették volna visszaadni. A híres bűnöző párosnak, Bonnie-nak és Clyde-nak öltöztek be. Azért reméljük, az életben nem a rablás hozza össze őket.

Derek Hough


Derek Hough

Úgy tűnik, a Hough család tagjait idén a televízió ihlette. Julianne után Derek is egy filmbeli karekter bőrébe bújt: az ő választása a Star Wars-beli Luke Skywalkerre esett.

Paris Hilton


Paris Hilton és River Viiperi

Úgy tűnik, Paris Hilton szereti a meséket, ugyanis az ő, és barátja jelmezét az Alice Csodaországban ihlette. Az örökösnő a főszereplő Alice-nak öltözött be, míg River a Bolond Kalapos szerepét öltötte magára.

Hilary Duff


Hilary Duff

Hilary bebizonyította a világnak, hogy az anyaság és a szórakozás nem zárják ki egymást. Halott királylánynak öltözött, és így járta végig Beverly Hills összes buliját.

Fergie


Fergie

Fergie szexisre vette idén a figurát. Egy testhezálló párducjelmezt öltött magára, melyet rögtön meg is örökített, és felrakott a Twitterre. Abban biztosak vagyunk, hogy férjének tetszett a ruha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek