Starity

Bono és Larry Mullen: új utak az új lemez mellett

2012. november 09. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ír rockbanda éppen a legújabb lemezén dolgozik, miközben az énekes és a dobos külön projektekkel is foglalkoznak.

hirdetés
Bono és Larry Mullen: új utak az új lemez mellett

A már több mint harminc éve népszerű ír rockbanda szorgalmasan dolgozik a következő albumán, ám a zenekar két tagja emellett külön utakon is jár.

Bono november 12-én a washingtoni Georgetown University meghívásának tesz eleget. Az esemény házigazdái az egyetem elnöke, John J. DeGioia és a Bank of America CEO feje, Brian Moynihan. Az egyetem szóvivője elmondta, hogy a rocksztár a különböző szociális vállalkozásokról beszél majd, valamint azoknak a magán- és közszférában működő erőknek a hatalmáról, amelyek hosszantartó társadalmi és gazdasági változásokat eredményeznének.

Úgy tűnik, hogy jegyeket nem árusítanak majd az eseményre, ugyanis a Georgetown diákjai egy sorsoláson fognak részt venni, és a nyertesek magukkal vihetnek még egy embert.

Eközben Larry Mullen, a zenekar dobosa forgatásokra fog járni, mivel megkapta élete második filmszerepét. A norvég rendező, Erik Poppe jelenleg Dublinban készíti az A Thousand Times Goodnight című filmjét, amelyben Larry lesz a nagy meglepetés. Poppe szerint a dobos egyre kényelmesebben érzi magát a szerepében, és bátran néz szembe minden kihívással. A film forgatása október 22-én kezdődött ,és csak 2013 őszén jelenik meg Norvégiában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek