Starity

A Backstreet Boys karácsonyi visszatérése

2012. november 07. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 1990-es évek egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb fiúcsapata megható visszatérést tervez.

hirdetés
A Backstreet Boys karácsonyi visszatérése

Amerika egyik leghíresebb és legnépszerűbb fiúbandája, a Backstreet Boys végre valóban visszatér!

A fiúk már régóta tervezgetik a nagy visszatérést, és ezt a tervet már a rajongóikkal is megosztották, akik évek óta tűkön ülnek a várakozástól. De most, úgy tűnik, hogy elérkezett az idő, hogy az álom valósággá váljon.

Az eredetileg öt tagból álló zenekar, akik a kilencvenes években hatalmas népszerűségnek örvendtek az egész világon, megtette az első lépést. Megjelent az első kislemezük, ráadásul a korábban kilépett Kevin Richardson ismét csatlakozott a bandához – ezt ők maguk erősítették meg hivatalosan. Így nemcsak a milliós rajongótábor örülhet, hanem a másik négy srác – Howie Dorough, Nick Carter, Brian Littrell és A.J. McLean is, hiszen ismét az eredeti felállásban dolgozhatnak együtt és felújíthatják a barátságukat is.

A Backstreet Boys 2010-ben egy másik retró fiúcsapattal, a New Kids On the Blockkal fogott össze, hogy megalakítsák a szupercsapatot, a NKOTBSB-t.

A Backstreet Boys tagjai jelenleg egy nagylemezen dolgoznak, ami valószínűleg jövő év elején jelenik majd meg, de nemrég kiadtak egy témába vágó kislemezt – hiszen közeledik a karácsony – „It's Christmas Time Again” címmel, amit már elő is adtak élőben hétfőn, Disneylandben, Floridában, mialatt filmre vettek egy rövidfilmet a park minden évben megrendezett karácsonyi parádéjához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek