Starity

Megjelent a Girls Aloud legújabb dala

2012. november 14. 16:04   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az öttagú angol popcsapat legújabb dala, ami a Beautiful Cause You Love Me címet viseli és amit tegnap mutattak be először a hallgatóknak.

hirdetés
Megjelent a Girls Aloud legújabb dala

A 2002-ben, egy tehetségkutató által alakult lánycsapat tagjairól az elmúlt években viszonylag keveset írt a sajtó, miután 2009-ben úgy döntöttek, hogy pihenőt tartanak – talán Cheryl karrierje alakult a legfényesebben – ám a Girls Aloud nemrég bejelentette, hogy már biztos a visszatérésük, amit a Something New című klipjükkel is megünnepeltek.

A lánycsapat tagjai – név szerint Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kilmberley Walsh, Sarah Harding és Cheryl Cole – most egy újabb dallal örvendeztetik meg a rajongókat, hiszen tegnap debütált a BBC Radio 2-n a Girls Aloud új dala, ami a Beautiful Cause You Love Me címet viseli, és nem sokkal a debütálás után a lányok YouTube-csatornájára is felkerült a dalszöveges változat. Azt megállapíthatjuk, hogy az előző klipes dalhoz képest az új szám sokkal lassabb, ám annál érzelmesebb lett.

A dal a Girls Aloud új albumán, a Tenen lesz megtalálható, ami november 26-án kerül a boltok polcaira, valamint a lányok a következő évben egy turnét is vállaltak, amely végigmegy egész Nagy-Britannián.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek