Starity

Kinek van esélye Justin Biebernél?

2012. november 14. 07:07   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tönkrement Justin Bieber és Selena Gomez kapcsolata - állítják a különböző hírlapok. Most, hogy Justin szingli, összegyűjtöttük azokat a női sztárokat, akiknek van akár egy parányi esélye is az énekesnél.

hirdetés
Kinek van esélye Justin Biebernél?

Nemrég számoltunk be arról, hogy Justin Bieber és párjának kapcsolata tönkrement. Bár a hírt már több hírlap is megerősítette, de maguk az érintettek még nem nyilatkoztak ezzel kapcsolatban. Nos, ha igaz a hír, akkor lássuk kik azok, akiknek lehet akár egy minimális esélye is a fiatal előadónál.

Carly Rae Jepsen

Azt mindenki tudja, hogy ők jó barátok – ezt nem más bizonyítja, hogy Justin nagyban részt vett Carly Call Me Maybe című dalának népszerűsítésében. Ebben az évben rengeteg díjátadón jelentek meg együtt, ami nem kerülte el a paparazzók figyelmét. Mellesleg készítettek együtt egy Beautiful című duettet, ami Carly 2. stúdióalbumán kapott helyet.

Taylor Swift

Taylornál semmit sem lehet, tudni, hiszen szinte havonta váltogatja pasijait. Viszont már több Justinhoz hasonló korúval volt kapcsolata (például Conor Kennedyvel). A két előadó már régen megismerkedett egymással, majd az idő múlásával szoros barátságot kötöttek. Viszont a románc ellen szól, hogy a country énekesnő nagyon jó barátságot ápol Selena Gomezzel.

Demi Lovato

Demi és Justin nem tartottak szoros kapcsolatot. Az amerikai X-Faktorban (ahol Bieber volt L.A. Reid segédje a mentorházban) lehet, hogy egy kicsit összemelegedtek, hiszen többször is lencsevégre kapták őket közösen. De – hasonlóan Taylorhoz – Demi is mély barátságban áll Selenával már legalább tíz éve, a megismerkedésük kezdete óta.

Cara Delevingne

Cara egyike volt a Victoria's Secret Fashion Show modelljeinek. A divatbemutatón jelen volt Justin is – amit Cara szépen ki is használt, több percet is kettesben töltött az énekessel. Közös fotókat is készítettek, amit a modell nagylelkűen tett közzé hivatalos Facebook-oldalán. Egyébként egy magyar modellt, Palvin Barbarát is szóba hozták a sztárral. Barbi azonban letagadta az őt ért vádakat, amik szerint kavart a tinisztárral.

Rihanna

Ririvel is jóban van, Twitter-oldalukon „lil bro”-nak és „big sis”-nek becézik egymást. Ha a barbadosi csillag szerelmi élete jön szóba, akkor inkább gondolunk Chris Brownra, mint Justinra, de bármi megtörténhet. Akik túl nagynak tartják a korkülönbséget, és nem követik az énekesnő karrierjét, azok jegyezzék meg: Rihanna bármire képes!

HyunAh

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön az utolsó híresség, aki szóba hozható Justinnal. Lehet, hogy HyunAh még angolul se tud, de a K-pop mostanában nagy népszerűségre tett szert az Egyesült Államokban és Kanadában is. A koreai sztár szerepet kapott a Gangnam Style című dal klipjében is, ami világszerte az egyik legkedveltebb videóvá vált. Mellesleg Bieber menedzsere éppen tárgyalásokat folytat az énekesnővel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek