Starity

Jennifer Lawrence-t saját anyja lopta meg

2012. november 21. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence halálra rémült, amikor kiderült, hogy anyukája lenyúlta az Oscaros szavazócéduláját és a saját jelöléseivel elpostázta azt.

hirdetés
Jennifer Lawrence-t saját anyja lopta meg
Fotó: Kevin Winter/Getty Images

A frászt hozta saját édesanyja Jennifer Lawrence-re. Az éhezők viadala sztárja tavaly csatlakozott az AMPAS-hoz, amely minden évben kiosztja az Oscar-díjakat, a színésznő számára a tavalyi szezon volt az első, amelyben szavazhatott.

A színésznő édesanyja, Karen azonban nagyon megrémítette lányát, a lelkes anyuka ugyanis, míg lánya Angliában tartózkodott, átvette a szavazólapot, kitöltötte a saját kedvenceire szavazva, és postára adta. A sztár csak akkor szembesült anyja csínyével, amikor telefonon keresztül ő maga közölte lányával, hogy a kiérkezett szavazólapot ő töltötte ki és küldte vissza az Akadémiának.

Karen viccesnek találta a dolgot, Jennifer azonban kevésbé, és jóideig attól rettegett, hogy emiatt kirúgják a neves szervezetből. Szerencsére nem lett belőle nagyobb baj, az asszony ugyanis rosszul címezte meg a borítékot, így a küldemény visszakerült hozzá, a színésznő pedig kért egy új szavazólapot, amelyen a saját választottjait jelölheti meg. Szükség is volt az új lapra, mivel Jennifer egyáltalán nem értett egyet anyja voksaival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek