Starity

Demi Lovato megvédte Lindsay Lohant

2012. december 02. 10:10   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato a Twitteren próbálta lecsillapítani a hatereket és az újságírókat, akik rosszindulatú cikkeket írtak Lindsay Lohan legutóbbi letartóztatásáról.

hirdetés
Demi Lovato megvédte Lindsay Lohant

Nyilván nem sokan képesek kiállni olyasvalaki mellett, aki számtalanszor ugyanabba a hibába esik bele. Demi Lovato ezen kevés emberek köze tartozik, hiszen az elmúlt napokban Lindsay védelmére kelt, miután újabb bűncselekmény miatt tartóztatták le. A sztár Lindsay Lohanra utalva csiripelte ezt az üzenetet:

„Bárcsak visszamehetnénk abba az időbe, mikor a művészek a munkájukért voltak ismertek, nem a magánéletükért.”

Néhány üzenete Perez Hiltonnak szólt, látván, hogy ő is posztolgat Lindsay botrányáról. Demi Lovato ezekre a kinyilvánulásokra így válaszolt a bloggernek: „A média (nem csak te) nem tudja, hol a határ. Ez nem újsághír. Ez egy ember élete... Ha azt gondolod, hogy valakinek tényleg szüksége van segítségre, akkor segítsd is ki.”

A vitát Perez folytatta is, ezt üzenvén Deminek: „Hidd el, magam is próbáltam neki segíteni. Nem egyszer. Nem részletezném, de sokan mások is próbálták.” Perez egyik újraposztolása azonban sokak számára elgondolkodtató: „Nem segíthetsz olyasvalakinek, aki nem akar segítséget.”

Mindeközben újabb részletek derültek ki a tegnapelőtt hajnalban történtekről, állítólag Max George, a The Wanted brit együttes egyik tagja miatt borult ki Lindsay. A lány együtt bulizott Maxszal, azonban ittas állapota miatt a The Wanted énekese más lányhoz fordult, és ez generálta a konfliktust. Max szintén ittas volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek