Starity

Kétórás epizóddal búcsúzik a Gossip Girl

2012. december 02. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Visszatekintések és a nagy leleplezés - néhány szóval így lehet leírni a drámasorozat december 17-i fináléját.

hirdetés
Kétórás epizóddal búcsúzik a Gossip Girl

A kezdetek kezdetén hatalmas nézettsége volt a The CW drámasorozatának, a Gossip Girlnek, mely Magyarországon A pletykafészek címen futott. Ám az Upper East Side-iak mára már nem produkálnak akkora nézettségszámot, mint hajdanán, így a csatorna hat évad után döntött a sorozat elkaszálása mellett. Rengeteg néző csalódott a forgatókönyvírókban, és így legtöbbjük fel is hagyott a történet nyomon követésével, a készítők azonban nagy durranással készülnek a fináléra.

A CW néhány napja tette közzé a hatodik évad utolsó részének hivatalos leírását, mely szerint az utolsó epizód két óra hosszúságú lesz és a New York, I Love You XOXO, magyarul New York imádlak, Csók, Puszi címre hallgat. Többek között fény derült még arra is, hogy a záróepizód az eddigi évadok emlékezetes pillanataival fog kezdődni, és kedvenc Upper East Side-iaink még utoljára összegyűlnek egy puccos estély keretein belül, melynek során végre lehull a lepel Pletykacica személyéről is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek