Starity

Sztárok és kedvenc fejfedőik V.

2012. december 23. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg senki sem szeretne megkopaszodni és ha ezt teljesen nem is tudjuk megakadályozni, mégis tehetünk ennek érdekében, hiszen a tél beköszöntével a különböző stílusú sapkák előtérbe kerülnek, melyek segítenek, hogy a csípős hideg ne pusztítsa hajhagymáinkat.

hirdetés
Sztárok és kedvenc fejfedőik V.

Bár a tél már javában tombol, hó nagyon még sincs, a csípős hideg azonban sokaknak kellemetlenséget okoz. Viszont a dermesztő idő ellen hasznos beszerezni vagy előásni a szekrények mélyéről a sálakat, kesztyűket és természetesen a sapkákat is. Cikksorozatunk legújabb részében bemutatjuk újabb hat sztár kedvenc sapkáját, melyek tökéletes védelmet nyújtanak a tél szeszélyes időjárása ellen.

Ashley Tisdale választása egy egyszerű, szürke, kötött sapkára esett. Amellett, hogy az ilyen stílusú darabok sosem mennek ki a divatból a hideg ellen is megfelelő védelmet nyújtanak ráadásul a legtöbb embernek jól állnak, hiszen semmi feltűnőség sincs bennük. A 27 éves szőkeség nem véletlenül döntött emellett, hiszen hétköznapi nőként járhat-kelhet benne az utcán.

Katy Perry fejfedője azonban már nem annyira szokványos, színét és formáját illetően is. Bár ez is kötött, azonban a mustárszín és pomponok nagyobb feltűnést keltenek, hiszen ha valaki ilyen sapkában megy végig az utcán jó pár szem rászegeződik. Az énekesnő bohókás stílusához viszont tökéletesen passzol ez a darab, mi több egy élénkebb, figyelemfelkeltőbb színben is el tudnánk képzelni a fején.

A fiúknak is adunk tippet, hiszen Loius Tomlinson lila, kötött sapkájához hasonló darabokat látni a legtöbbször a srácokon. Bár manapság sokan közülük nem nagyon hordják, mivel az tönkretenné a reggel oly sokáig tartó hajbelövést, még vannak akik inkább azt szeretnék, ha lenne hajuk idősebb korukban, így előszeretettel húzzák fejükbe télen kedvenc sapijukat, ami legtöbbször egyszerű, kötött stílusú.

Christina Aguilera imádja a különböző stílusú fejfedőket, így természetesen a hidegebb időkre is akad gardróbjában néhány darab. Ez, a szürke különböző árnyalataiban pompázó, kockás smici sapka már nem annyira népszerű darab, de még akadnak olyanok, akik szívesen hordják, hiszen ez is ideális a nagy hidegben. Jól tudja ezt Xtina is, akit már rengetegszer kaptak lencsevégre benne.

Ritkán látni sapkában Selena Gomezt, azonban olykor még az ő fejére is felkerül egy fekete, kötött sapka, ami ugyancsak nagy népszerűségnek örvend nem csak a sztárvilágban, hanem a hétköznapi emberek körében is, hiszen a tél beköszöntével sokan a sötét színeket részesítik előnyben, ami nem is akkora baj, mivel ha netalán előbújik a nap, a fekete beszívja a sugarait és így még melegebbet sugároz.

Taylor Swift szíve választottja – legújabb albumához híven – ez a piros kötött sapka. A fent említett Ashley-vel és Selenával ellentétben a country-sztár egy feltűnőbb színt választott, ami kifogástalanul passzol hozzá, így a szürke hétköznapok feldobásához is remek választás egy ilyen színben pompázó darab.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek