Starity

Jennifer Lawrence-t a gyorskaja és a TV nézés teszi boldoggá

2012. december 30. 19:07   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű 22 éves színésznő az afrikai Marie Claire-nek adott interjút, ahol elárulta, hogy a gyorskajánál és a pihenésnél nincs jobb érzés.

hirdetés
Jennifer Lawrence-t a gyorskaja és a TV nézés teszi boldoggá

Az X-Men sztárja, Jennifer Lawrence igazán sikeres színésznő, hiszen most forgatják az Éhezők viadalának második részét, a Futótüzet, ami nagyot arathat, de állítása szerint mikor nem forgat a gyors ételek és a TV nézés teszi boldoggá.

Jennifert alakja miatt is kritizálták, de őt ez nem befolyásolja, állítása szerint csöppet sem érdekli, ráadásul a Dior Ashton Kutcher párja helyett őt választotta és a Marie Claire magazin is címlapra tette. Az interjú során elmondta, hogy ő inkább az az otthon ülős típus és szívesebben hívja át barátait, hogy együtt nézzék a valóságshowkat, mintsem hajnalig bulizzon egy zsúfolt klubban.

„Olyan a lakásom, mint egy valóságshow-barlang. A nap végére semmi sem jobb érzés, mint a gyorskaja és az élő műsor. Nem olyan nagy durranás egy ilyen A-listás buli, mint amilyennek tűnik. Inkább otthon ülős lány vagyok és azt sem szeretem ha megkiabálnak az utcán, pedig elég gyakran megtörténik.” - nyilatkozta a Marie Claire magazinnak.

A szellemes színésznőről eddig is tuduk, hogy imádja az ételeket, de most már megbizonyosdhattunk arról is, hogy lazítani sem rest, valószínűleg a forgatási szünetek közben sem.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek