Starity

Lucero és Christián de la Fuente egy telenovellában?

2013. január 03. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy néz ki, és már majdnem biztos, hogy Lucero és Christián de la Fuente egy sorozatban fognak szerepelni, mely a Mirada de Mujer címet viseli.

hirdetés
Lucero és Christián de la Fuente egy telenovellában?

A Televisa hamarosan elkészíti egy 1997-es sorozat remake változatát, a Mirada de Mujert (A nő szemszögéből), és a legesélyesebbek főszereplőknek Lucero és Christián de la Fuente. A telenovella a méltán elismert Carlos Morena irányítása alatt fog készülni, és Carlos nem enged abból az ötletéből, hogy megszerzi Lucerót, és nem tesz le róla, hogy ő legyen a főhősnő.

A rajongók nagyon örülnek ennek a párosnak, sőt a Latin Grammyn köztük történt két csók óta szinte követelik, hogy a két sztár együtt szerepeljen. Annak ellenére, hogy a párosnak örülnek, Lucero rajongói visszakoznak is ettől a sorozattól, hiszen a főhősnő szerepe szerintük nem igazán illik Luceróra. Christián rajongói pedig már szívesen látnák a sorozatot.

Hogy miért nem illene a szerep Luceróra? – A válasz az, hogy akit alakítania kellene, sokkal idősebb, mint a valóságban Lucero: a színésznő még csak 43 éves, míg a karakter egy 50 éves nő, és a rajongók szerint Lucero még a saját korából is letagadhat jó pár évet, nemhogy egy 50 éves nőt játsszon. A készítők szerint azonban semmi nem akadály, hiszen vagy sminkkel öregítik, vagy átírják a történetet egy Lucero-korabeli nőre.

A történet szerint az 50 éves María Inés egész életét családjának és a házimunkának szentelte, mégsem elégedett életével. Tele van álmokkal, vágyakkal, de a veszekedések elkerülése miatt titokban tartja azokat. 25 év házasság után Máríá férje, Ignacio elhagyja feleségét, mert beleszeret egy nála sokkal fiatalabb nőbe. Ettől kezdve María élete gyökeresen felfordul, csak barátnője, Paulina és nővére, Rosario támogatja, miközben anyósa szakadatlanul azt követeli, hogy szerezze vissza exférjét; illetve gyerekei is elítélik. Újabb támaszra talál a nála 16 éveel fiatalabb Alejandróban. Később Alejandro és María egymásba szeretnek, ám nem veszik észre, hogy valójában mi is van köztük.

Eleinte senki sem volt benne biztos, hogy Lucero elvállalja a szerepet, hiszen a People-gálán kijelentette, hogy legutóbbi sorozata, a Por ella soy Eva sok időt vett igénybe, és most inkább újdonsült szerelmére és gyermekeire, illetve zenei karrierjére akar koncentrálni, így új sorozatról ebben az évben hallani sem akar. Ez részben magyarázza azt is, hogy miért nem ő lett William Levy párja a La tempestadban. December végén azonban a Univision fórum szinte megerősítette, hogy Lu és Christián lesznek Carlos Moreno új sorozatának főszereplői. A forgatásokat pedig 2013 végén kezdik el.

A Mirada de Mujernek nem ez lesz az első remake változata: 2007-ben már a Telemundo felhasználta ezt a történet, csak a karakterek nevét, illetve a sorozat címét változtatták meg, a főszerepeket pedig Victoria Ruffo és Mauricio Ochmann kapták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek