Starity

Charlie Sheen a halott lesifotós előtt tisztelgett

2013. január 10. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész több mint tízezer dollárt adományozott a nemrég elgázolt lesifotós temetésére.

hirdetés
Charlie Sheen a halott lesifotós előtt tisztelgett

Az Anger Management sztárja nagylelkűen 12,000 dollárt adományozott a 29 éves Chris Guerra temetésére, miután megtudta egy lesifotós ismerősétől, hogy a halálra gázolt férfi családja pénzt gyűjt, hogy fizetni tudják a temetés költségeit.

A 47 éves sztár a TMZ-nek nyilatkozott erről: „Egy tragikus esemény, mint ez, oldja a feszültséget a fotós és az alany között. Ez egy kérlelhetetlen pillanat, ami arra kényszerít minket, hogy dolgozzunk az ilyenek megelőzésén. A legmélyebb tiszteletem a családé.”

A jószívű színészt sokkolta, amikor megtudta, a Justin Biebert hiába üldöző lesifotós életét vesztette, amint megpróbált átkelni Los Angeles egyik legforgalmasabb úttestjén. Szerencsére Charlie saját hibáiból is tanult, az elmúlt időszakban csak nagylelkűségétől volt hangos a sajtó. Nemrég például kolléganője, Lindsay Lohan tartozásai egy részét fedezte százezer dollárral, továbbá egy rákos kislányon is segített.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek