Starity

Kerry Katona kiborult

2013. január 17. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kerry Katona a Facebookon osztotta meg gondját: már beleunt a rengeteg bántó kommentbe.

hirdetés
Kerry Katona kiborult

Nemrég derült fény arra, hogy Jenny Frost helyett Kerry Katona lesz ismét az Atomic Kitten tagja. A lányok hevesen készülődnek a nagy visszatérésre, folyamatosan osztják meg a képeket és az információkat a rajongóikkal. A visszatérés január 31-én lesz Londonba, és több visszatérő angol együttessel együtt lépnek majd színpadra!

Azonban sokan vannak, akik szívesebben látnák Kerry helyett Jennyt az együttesben, és ennek hangot is adnak. Kerrynél most betelt a pohár, és üzent a rosszakaróinak a Facebook-oldalán!

„Ha nem kedvelsz engem, vagy az Atomic Kittent, nem kötelező lájkolnod az oldalamat! Mindenkit letiltok, aki rólam, vagy az Atomic Kittenről rosszakat ír! Beteges ez a gyűlölködés! A korodhoz mérd a viselkedésed, ne a cipőméretedhez!” – áll az énekesnő bejegyzésében. Természetesen a rajongók nagy része azért örül, hogy az Atomic Kitten újra összeállt.

Az együttes már tavaly óta tervezte a visszatérést, és most az idei év legnagyobb visszatérői között tartják őket számon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek