Starity

Atomic Kitten: „A Little Mix olyanok, mint mi voltunk!”

2013. január 19. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natasha nemrég jelentette be, hogy ő és kisfia reggeli ébresztőként One Directionre táncol. Most újabb meglepő dolgot árult el!

hirdetés
Atomic Kitten: „A Little Mix olyanok, mint mi voltunk!”

Az Atomic Kitten az idei év legnagyobb visszatérői között vannak számontartva, hiszen közel 10 év, és megannyi siker után visszatérnek.

A lányok elég meglepő dolgot mondtak el egy interjú során: a manapság igen felkapott együttes, a Little Mix, egykori önmagukra emlékezteti őket.
Natasha elmondta, hogy szereti a Little Mixet!

„Szeretem őket! Valószínűleg nem ismerik az Atomic Kittent, de amikor az X Factorban láttam őket, tényleg magunkra emlékeztettek! Ha egy együttessel nő fel az ember, az olyan, mint a testvériség: sosem tudsz elszakadni tőle„ - Tash ezt persze nyilván nem bánja.

Kerry hozzátette: Ők fiatalok, nyersek, és igerlékenyek. Öregnek érzem magam mellettük!”

Kerry arról is beszélt, hogy most már bölcsebbek, de azért mégis kicsit ideges az együttesbe való visszatérése miatt, ami nem is csoda, hiszen nemrégiben rengeteg rosszindulatú megjegyzéssel támadták őt is, és az együttest is.

Nem ez az első alkalom, hogy egy sikeresebb, és tapasztaltabb előadót, egy mai fiatal sztár önmagára emlékeztet: pár hónappal ezelőtt A.J. McLean azt nyilatkozta a szintén brit One Directionről, hogy mikor a fiúkat nézi, mintha régi önmagukat látná a színpadon. Ez mindkét együttesnek biztosan remek érzés!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek