Starity

Eurovízió: Dánia kiválasztotta 2013-as indulóját

2013. január 28. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapelőtt este tartották a dán Dansk Melodi Grand Prix című műsort, amelyből a skandináv ország lakosai szavazásos rendszerrel kiválaszthatták a szerintük legjobb előadót és dalt.

hirdetés
Eurovízió: Dánia kiválasztotta 2013-as indulóját

Január vége van, ilyenkor kezdenek fellendülni az Eurovíziós Dalfesztivállal kapcsolatos hírek, és a legtöbb induló ország ekkor kezdi meg a selejtezőket, vagy akár a döntőt rendezi. Nos, Dániában idén rövidre fogták a válogatást, ugyanis az elmúlt évekkel ellentétben, most egyetlen este alatt választották ki idei indulójukat.

Mindössze 10 versenyző énekelt az este folyamán, a mezőny legjobbjának azonban a 19 éves Emmelie de Forestet választották, aki az Only Teardrops című dallal indult. Az ifjú énekesnőről eddig nem sokat lehet tudni, ám sokak kedvence lehet az északiakra oly jellemző szőke hajával és babaarcával, emellett pedig az sem mellékes, hogy dala igencsak fülbemászó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek