Starity

Victoria Justice keresi a drámai szerepeket

2013. január 29. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A V, mint Viktória főszereplője, Victoria Justice arról is beszélt az Annex magazine fotózása közben, hogy mik a tervei a sorozat befejezését követően.

hirdetés
Victoria Justice keresi a drámai szerepeket

„Ami a sorozatokat és filmeket illeti, mindkettő között válogatok. Szeretem a vígjátékokat, úgyhogy ha lenne még egy ilyen, mint ez a széria, akkor bevállalnám. Bár legyen egy kicsit másabb a karakterem, mint a Victoriousban. Ezért is keresem a kihívást jelentő drámai szerepeket. Nem igazán számít nekem, hogy a tévében vagy a mozivásznon szerepelek, de ha rátalálok egy olyan karakterre, ami felkelti az érdeklődésemet, akkor már nem mindegy. Ami most számít, az a zene. Elfoglalt vagyok, ugyanis mostanában dalokat írok a közelgő debütáló albumomra. Szeretek írni, mert valami olyat hozhatok létre, amit én akarok” – mondta Victoria.

A színész-énekesnő arról is beszélt, hogy ő egy olyan normális lány, mint a korabeliek: „Soha nem kell emlékeztetnem magam, hogy én egy normális 19 éves vagyok. Én még mindig csak én vagyok. Nagyjából ugyanazt a dolgokat csinálom, mint a legtöbb korombeli: járok moziba, lógok a barátokkal, tudod, a szokásos dolgok.”

„A tudatosság segít az anyagi forrásokban. Ez talán segít a fejlődő országokban élő lányoknak, akik egész egyszerűen nem rendelkeznek azokkal a lehetőségekkel, mint mi. Nem mindenki olyan szerencsés, mint mi. A múlt évben adtunk egy koncertet ezzel kapcsolatban, és fel állítottunk egy standot is, ahol a lányok regisztrálhattak, és mindenki segíthetett terjeszteni a mondanivalókat. 20 ezer dollárral akartuk növelni, de végül $1,700.00 lett belőle. Amikor elértük, írtam ehhez egy dalt, melyből videoklip is készül majd” – mesélt a GirlUp standról a sztár.

A fiatal színésznő egyébként nemcsak interjút adott, hanem mellette még részt vett az Annex magazin fotózásán is, ahol több kép is készült róla. A lap februárban jelenik meg Amerikában. Az alábbi videóból pedig az is kiderül, hogy Victoria nagyon jól érezte magát, illetve nappal kezdték el a fotózást, és sötétben fejezték be. Ennek ellenére végig megőrizte vidámságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek