Starity

Adam Levine: „Privátban egy pszichopata vagyok”

2013. január 29. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes különös öltözködési szokásairól és a jóga iránti szenvedélyéről mesél.

hirdetés
Adam Levine: „Privátban egy pszichopata vagyok”

A Maroon5 énekese legutóbb vendég-műsorvezetőként tűnt fel az amerikai nézők szeme előtt a Saturday Night Live című amerikai komédiaműsorban. Mindenkit meglepett az énekes, mikor félmeztelenül belépett a stúdióba – a női nézők legnagyobb örömére. Adam később egy interjúban elárulta: szívesen játszik a megjelenésével.

Adam azt is elárulta, a magánéletben szeret őrültként öltözködni: „Szeretem, mikor ébredés után belebújhatok a jóganadrágomba, és egész nap úgy nézhetek ki, mint egy pszichopata. Este felveszek egy öltönyt, és úgy nézek ki, mint egy üzletember. Szeretem ezt a rugalmaságot. Nem tenném meg mindezt, ha nem élvezném.”


Fotó: Glamour.com

Apropó, jóganadrág. Adam nem minden ok nélkül birtokolja a ruhadarabot, hiszen az énekes kedvét leli a férfiak körében is egyre népszerűbb fitneszőrületben, a jógában, ami segít Adamnek a belső harmónia megteremtésében:

„Sosem tudtam egy helyben megülni. A jóga segítségével könnyebben tudok koncentrálni, és jobb döntéseket hozok. Ez tett sikeressé. Szeretem, és nem tudom, mit tennék nélküle” – nyilatkozta az énekes.

A jóga természetesen sokkal több, mint egy fitneszőrület. A jóga a keleti bölcselet egyik ága, mely a hindu- és a buddhizmus kulturális körén alapszik. Az indiai tanítások és a hozzájuk tartozó testgyakorlatok tökéletes módot jelentenek arra, hogy az ember egészségben tartsa a testét és a lelkét.


Fotó: viply.de

Különös, hogyan beszél Adam saját tehetségéről: Nem vagyok különleges művész. Én simán csak egyszerű vagyok. A legfontosabb az eredetiség – semmi átverés, csak a színtiszta elvek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek