Starity

Josh Radnor örül a folytatásnak

2013. január 30. 16:04   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Ted Mosbyt alakító színész úgy nyilatkozott, örül, hogy méltó befejezést kap a sorozat a 9. évaddal, és ez a rajongók tetszését is elnyerheti.

hirdetés
Josh Radnor örül a folytatásnak

„Volt bennünk egy kis félelem, hogy hamarosan nem térünk vissza. Azt éreztük, furcsa lenne úgy befejezni, hogy alig 10 rész van hátra, mivel az egész produkció masszív részét képezte az életünknek. Most, hogy kaptunk még egy évet, ami ráadásul az utolsó, egyfajta győzelemként könyveljük el” – nyilatkozta a Ted Mosbyt alakító színész.

Joshról néhányan tudják, hogy a színészet mellett a rendezéssel is foglalkozik – az ő nevéhez köthető a Jóvoltköszönömkérekmég és a Liberal Arts is –, jelenleg is több projekt áll sorakozóban. „Néhány dolgot írogatok, most egy nagyobb és a kisebb dolgon töröm a fejem.”

A How I Met Your Mother folytatása főként Jason Segelen múlt, akivel végül tavaly decemberben sikerült megállapodni a folytatásról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek