Starity

Selena Gomez Zayn Malikkal csókolózna

2013. január 31. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena újra mosolyogva mesél mindennapjairól, mutatva ezzel, hogy teljesen kiheverte már a szakítást. Sőt, újabb kiszemeltet is talált magának!

hirdetés
Selena Gomez Zayn Malikkal csókolózna

Épphogy csak kijelentette Justin Bieber, hogy szívesen elszökne Las Vegasba a One Direction szépfiújával, Zayn Malikkal, pár órára rá volt barátnője, Selena Gomez is tett egy hasonlóan merész kijelentést, méghozzá azt, hogy szívesen csókolózna az énekessel.

Selena a január 29-én megrendezett Nylon magazin partijára volt hivatalos, ahol először a fiúbandáról kérdezték a visszatérő énekesnőt. „Mindegyikőjüket imádom! Annyira édesek. Ők nagyon jó srácok. – Ezek után feltették neki a kérdést: kivel csókolózna? – Ó, ne már! Na jó, Zaynnel.”

Mindemellett Sel azt is elárulta, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében. Újra együtt lóg nap mint nap a csajokkal, és élvezi a szinglik életét. Ráadásul a Zaynt sem kell félteni, ő egy rádiós műsornak mondta el, hogy szívesen csókolná Selenát. Hogy mit lép erre Justin, nem tudni, de nem biztos, hogy már olyan jó ötletnek tartja Vegast Selena új kiszemeltjével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek