Starity

Kés alá feküdt Keresztes Ildikó

2013. február 04. 17:05   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Állítása szerint helyreállt belső egyensúlya, mégis 400-450 ezer forintot fizetett egy plasztikai sebésznek, aki megműtötte az orrát.

hirdetés
Kés alá feküdt Keresztes Ildikó

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar elődöntőjében jelent meg új orrával Keresztes Ildikó, aki azon gondolkozik, vajon maradjon-e az X-Faktor mentora?

„Nagyon zavarta az orra, egy ideje már gondolkodott rajta, végül úgy döntött, most végre meg meri tenni ezt a nagy lépést. Szerintem megérte, nagyon szép lett” – nyilatkozta Ildi egyik közeli ismerőse, akivel az A Dal című műsor közönsége is egyetértett, hiszen kiszúrták a változást.

Nem ez az első eset, hogy az énekesnőt szóba hozták a plasztikával; tavaly májusban keblei nagyobbodtak meg. Ildi beismerte, hogy járt plasztikai sebésznél, de azt hozzátette, hogy a műtétre nem került sor, mert a sebész azt javasolta neki, hogy hízzon kicsit, és hordjon push-up melltartót, így nem lesz szükség implantátumra.

A Blikk érdeklődött Keresztes menedzserénél a plasztikáztatással kapcsolatban, aki nem erősítette meg, de nem is cáfolta a híreket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek