Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Emma Stone

2013. március 04. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében az Őrült, dilis, szerelem sztárja, Emma Stone választásait mutatjuk be.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Emma Stone

Emma általában kifogástalanul jelenik meg a premiereken és díjátadókon, nagyszerű ízléssel rendelkezik, viszont ő is mellé tud nyúlni, ha a ruhák méretéről és formájáról van szó. Cikkünkben az ő legjobb és legrosszabb választásait muutatjuk be.

A legjobb ruha-összeállítások:

Late Show With David Letterman – 2011

Emma bebizonyította, hogy az egyszerű is lehet gyönyörű: egy Azzaro-miniben érkezett az Ed Sullivan színházba, ahol A segítséget promótálta. A ruhához Brian Atwood Venusát választotta.

Revlon’s New Nearly Naked Makeup Launch – 2012

A következő sikeres összeállítás a Revlon-partihoz fűződik, amelyre a 24 éves színésznő egy visszafogott, mindennapi viselethez is tökéletes Daniel Vosovic-ruhát választott Rupert Sanderson-cipőkkel. Jamie Wolftól kölcsönzött fülbevalót, a gyűrű pedig Melinda Mariát illeti.

The Help photocall, Madrid – 2012

Emma egyszerű feketében jelent meg a népszerűsítő rendezvényen. Mind tudjuk, hogy a hálós-csipkés anyagokkal vigyázni kell, de a sztár ismét beletrafált: rendkívül elegáns volt ebben az összeállításban, amelyhez ismét Melinda Mariától választott ékszereket.

A csodálatos Pókember premierje, London – 2012

Egy mély, V-kivágású Elie Saab-ruhát választott az A csodálatos Pókember premierjére, amelyhez a Van Cleef & Arpelstől vásárolt ékszereket.

38. People's Choice-gála – 2012

Leginkább egy jachton szolgáló pincérre hasonlított Emma a 2012-es People’s Choice Awardson, ennek ellenére még így is rendkívül elegánsan festett ebben a Gucciban, amelyet a Tiffany ékszereivel koronázott meg. Az est folyamán egyébként két díjjal is gazdagodott; övé lett a Kedvenc filmszínésznő és a Kedvenc vígjátékszínéznő díja is.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Anna Sui 'Gossip Girl' kollekció bemutatása – 2009

Emma visszahozta az 1800-as éveket ezzel az asztalterítővel versenyző ruhával, amely már a szabása miatt is nevetségesen fest, de a kék szalag csak hab a tortán.

Az Őrült, dilis szerelem premierje – 2012

A filmben mindenkit elkápráztatott, de a vetítésen megjelent ruha csak negatív kritikákat váltott ki: Tom Ford igencsak mellélőtt ezzel a ruhakölteménnyel, és ezen a Christian Louboutin-cipellők sem segítenek. A csúcsos derékrész egyszerűen ronda.

A Barátság extrákkal premierjén – 2011

A vörös és a rózsaszín nem mindig fér össze egymással, ezt Emma egész egyszerűen elfelejtette. A piros Giambattista Valli-felsőhöz egy olyan szoknyát választott, amely gyakorlatilag botrányosan előnytelen a felfújt „légzsákok” miatt.

A Louis Vuitton őszi/téli kollekció bemutatóján – 2011

A Párizsi Divathét általában hemzseg a legjobban öltözött sztároktól, de 2011-ben Emma nem találta meg az összhangot. Természetesen Louis Vuittotól választott ruhát, de ebben sokkal inkább hasonlít egy kétgyermekes anyukára a negyvenes éveiben, mintsem az akkor 22 éves önmagára – és az a csizma!

Model as Muse-divatgála – 2009

Míg a háttérben pózoló sztár mindenkit elkápráztat gyönyörű estélyijében, addig Emma beérte ezzel a tarka minivel, amely túlságosan is komolytalan – túl fodros és színes – egy gálához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek