Starity

Sztárok, akik elvetéltek

2013. február 08. 15:03   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A terhesség egy nő életének legszebb időszaka, azonban az alábbi hírességeknek ez az élmény tragédiába torkollott.

hirdetés
Sztárok, akik elvetéltek

Beyoncé


Fotó: Terry Richardson

Habár Beyoncé egy gyönyörű kislány édesanyja, Blue Ivy születése előtt volt már terhes, de elvetélt. 2012 elején férje, Jay-Z dalában, a Gloryban esett szó a tragédiáról, nemrégiben Beyoncé is beismerte, hogy elvesztette a magzatot: „A szívverése volt a legszebb dal, amit életemben hallottam. Amikor New Yorkba repültem felülvizsgálatra, már nem volt szívverés. Előtte egy héttel voltam doktornál, akkor minden rendben volt. Stúdióba mentem, és megírtam a legszomorúbb dalomat. Ez volt az első dal, amit az új albumomra írtam. A legjobb terápia volt számomra, mert ez volt a legszomorúbb dolog, amin eddig átmentem.

Mariah Carey


Fotó: James White

Mariah Carey csak akkor számolt be arról, hogy 2008-ban elvetélt, amikor megerősítette a híreket, hogy valóban terhes, még pedig ikrekkel. „Ez a megrázkódtatás nagyon nehéz volt mindkettőnknek, nagyon nehéz és sötét érzés volt. Amikor ez megtörtént, nem mondtam el senkinek. Nem volt könnyű!” – mondta az énekesnő.

Ördög Nóra


Fotó: AVON

A műsorvezető jelenleg szülési szabadságát tölti, ugyanis novemberben jelentette be, hogy várandós. Kiderült, hogy természetes úton nem tudott teherbe esni, mesterségesen pedig hordta ki a magzatokat: „Egy műtét, tucatnyi vérvétel, cifra vizsgálatok, inszeminációk és 2 sikertelen lombik után – a 3. sikeres beavatkozás végeredményével a pocakomban – most azt mondom, nagyon nagy szükségem volt erre az önismereti utazásra, amit végigcsináltam” – írta a blogján.

Céline Dion

Az énekesnő és férje 2001-ben lettek szülők, amikor fiuk született. A házaspár bővíteni szerette volna a családot, azonban meddőségi problémák léptek fel. Céline 2009-ben árulta el, hogy terhes, de a bejelentés után nem sokkal elvesztette magzatát. „Ez az élet, tudod? Rengeteg ember átmegy ezen. Legalább négyszer próbálkozunk, és még mindig nem adtuk fel. Most tartunk az ötödik próbálkozásnál, ami a szerencseszámom, szóval be kell jönnie” – mesélte Oprah Winfrey-nek. 2010-ben császármetszés útján egy kétpetéjű ikerpárnak adott életet.

Lily Allen


Fotó: Perou

A brit énekesnő kétszer is anyai örömök elé nézhetett, azonban elvesztette a babáit. Először a The Chemical Brothers egyik tagjától, Ed Simmonstól várt gyermeket, később mostani férje ejtette őt teherbe, és hat hónapos terhesen vetélt el. 2011 végén világra hozta lányát, akit 2013-ban még egy gyerkőc követett.

Courteney Cox


Fotó: Terry Richardson

A Jóbarátok sztárja és előző férje, David Arquette 2004-ben lettek szülők, azonban 2001-ben kiderült, hogy Courteney elvetélt, nem is egyszer, hanem hétszer! A színésznő soha nem beszélt a vetéléséiről.

Nicole Kidman


Fotó: Magnus Sundholm

Nicole Kidman 24 éves volt, amikor elvetélt. Ekkor Tom Cruise-zal élt együtt. A színésznő később két gyereket adoptált. „Attól a perctől kezdve, hogy Tom és én összeházasodtunk, gyerekeket akartunk. Korán elvesztettük a babát, és ez nagyon megrázó volt. Ekkor gondoltuk, hogy örökbe fogadjuk Bellát” – mesélte 2007-ben a Vanity Fair magazinnak. 41 évesen adott életet vérszerinti gyerekének, Sunday Rose-nak, aki új férjétől, Keith Urbantől született.

Whitney Houston

A legendás énekesnőnek egyetlen gyereke van, aki most 20 éves. Whitney Bobbi Kristina születése előtt egy évvel babát várt, amikor a Több mint testőrt forgatta: „Nagyon fájdalmas volt, érzelmileg és fizikailag is. Miután megtudtam a hírt, forgatnom kellett tovább. De megszületett egy évvel később Bobbi Kristina, és áldottnak éreztem magam.” Utána 1994-ben kétszer is elvetélt.

Pink


Fotó: James Dimmock

Pink két éve adott életet lányának, azonban 2010-ben felfedte, hogy volt már egyszer terhes. „Nem akartam beszélni erről, mert nagyon ideges voltam” – mondta szűkszavúan Ellen DeGeneres show-jában.

Kirstie Alley


A Nicsak, ki beszél! sztárjának több mint húsz éve vannak súlyingadozásai, és szerinte ez annak köszönhető, hogy 1990-ben elvetélt. „Amikor elvesztettem a babát, nem estem át könnyen rajta. És a testem sem. Terhesen tekintettem magamra, mikor nem is voltam az. Kövér és szomorú voltam, és azt gondoltam, soha nem leszek képes gyereket szülni. Dagadt, gyerektelen, és semmi esély a terhességre. Ez volt az a pont, amikor meghíztam” – írta életrajzi könyvében. Kirstie többé nem lett terhes, azonban 1992-ben egy fiút, 1994-ben pedig egy lányt fogadott örökbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek