Starity

Angelina Jolie és Brad Pitt: érkezik a Miraval

2013. február 15. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai sztárpár nevével fémjelzett bor, a Miraval a jövő hónapban kerül forgalomba.

hirdetés
Angelina Jolie és Brad Pitt: érkezik a Miraval
Fotó: Jason Merritt / Getty Images

Kíváncsiak vagytok, mit szolgál fel a vendégeinek Brad Pitt és Angelina Jolie, amikor olyan hírességek látogatnak el hozzájuk a Chateau Miraval nevű franciaországi birtokukra, mint George Clooney vagy Quentin Tarantino? Többé már nem kell találgatnotok, mivel a sztárpár jövő hónapban az első saját bormárkájával jelenik meg a nagyközönség előtt!

A bor egy újfajta rosé, eredetileg a Pink Floyd nevet kapta, azonban átnevezték Miravalra. Brad Pitt szóvivője elmondta a Bloomberg News riporterének, hogy Angelina és Brad nagyon lelkesen foglalkozik a borászattal – ebben barátaik, a híres borkészítő Perrin család is a segítségükre van, akikkel közös vállalkozásba kezdtek. Jelen voltak a szüretelésnél, és ketten tervezték a borosüveg különleges formáját.

„Brad és Angelina nagyon barátságosak, kedves emberek, és nincsenek elszállva maguktól – mondta Marc Perrin, majd hozzátette, hogy a hollywoodi párocska nagyon is komolyan veszi az új hobbiját. – Hosszú távra terveznek.”

Állítólag a Jolie–Pitt páros máris a következő lépéseket tervezi: a nyár végén jelenik meg egy újfajta fehérboruk, amit következő évben vörösbor követ majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek