Starity

Tetoválást újított Hayley Williams

2013. február 22. 16:04   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igaz, a Paramore manapság nagyon elfoglalt a világ körüli turnéjuk miatt, de egy tetkó varratására mégis jutott ideje az együttesnek. Pontosabban Hayley-nek.

hirdetés
Tetoválást újított Hayley Williams

Úgy látszik, nemcsak Rihanna és Cheryl újított tetkót, hanem Hayley Williams, a Paramore együttes énekesnője is. A vörös hajú szépség immáron 10 tetoválással büszkélkedhet; bokája felett egy rózsaszín borotva díszeleg a „Borotválj le!” felirattal. Rögtön emellett egy szív alakú tetoválás kapott helyet. Füle mögött egy villámló felhőt láthatunk az „Elvetemült!” szócskával. Bal csuklóján egy szív, a Paramore-logó és egy kétsoros felirat fedezhető fel, míg csípőjén virágok ékeskednek. Könyökén a TCB (Takin' Care of Business) felirat olvasható, míg jobb combján egy óriási kereszt látható. Most az utóbbi felé varratott magának egy szerelmeslevélnek tűnő mintát az énekesnő.

Hayley az Instagramon keresztül osztotta meg a képet, amelyen a készülő tetoválást láthatjuk. Érdekesség, hogy az énekesnő már több mint egy éve aktív a képmegosztó oldalon, de csak pár hónapja publikálta felhasználónevét; eddig rejtőzködött a rajongók elől. A fanatikusok kérdésére, miszerint van-e Instagram-profilja, a válasza mindig „nem” volt. Úgy látszik, az énekesnő nem mindig őszinte rajongóihoz.

Az együttes nagyon elfoglalt mostanában, hiszen a Now klippremierje után a banda megkezdte világ körüli turnéját, amely során a szomszédba is ellátogatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek