Starity

Justin Biebert kórházba szállították

2013. március 09. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber kórházban kötött ki a koncertje után, ismeretlen rosszullét miatt, de mára sokkal jobban érzi magát.

hirdetés
Justin Biebert kórházba szállították

Az utolsó londoni koncertesten nem ment minden problémamentesen, a kanadai tinisztár ismeretlen okok miatt rosszul lett a show háromnegyedénél. Elnézést kért a rajongóktól, majd gyorsan lerohant a színpadról.

Pár perc múlva menedzsere jelentette be a teltházas tömegnek, hogy Justin nincs jobban, de befejezi az estét, és elénekeli a maradék négy számot. Az énekest végül kórházba szállították, és az éjszakát is ott töltötte.

Másnap a Twitteren köszönte meg a támogatást a rajongóinak: „Kezdek jobban lenni. Köszönöm mindenikek, aki segített az estét átvészelni. Ti vagytok a legjobb rajongók a világon. Próbálom kideríteni, mi történt velem, köszönöm a sok szeretet.”

Azért Justin is hű maradt önmagához, és az Instagramra rögtön feltöltött egy félmeztelen képet, amin a kórházban fekszik, és zenét hallgat. Úgy tűnik, Olivia Wilde nem volt túl nagy hatással a Twitter királyára.


Fotó: Instagram

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek