Starity

Összeesküvés-elméletek a sztárvilágból

2013. március 13. 06:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elvis él? Beyoncé valójában Solange édesanyja? – a hollywoodi sztárvilágban mindig felbukkannak vadabbnál vadabb összeesküvés-elméletek.

hirdetés
Összeesküvés-elméletek a sztárvilágból

Múlt hétvégén ismét feléledt a lassan kétéves pletyka, miszerint Solange Knowles valójában Beyoncé lánya, nem pedig a húga. Összegyűjtöttük az elmúlt évek legvadabb összeesküvés-elméleteit.

Solange valójában Beyonce lánya

A Wikipedia szerint Beyonce 1981-ben született, Solange pedig 1986-ban. Ez azt jelenti, hogy Beyonce ötévesen szült volna. Egyesek azt állítják, hogy Bey igazából 1974-ben született, és 12 évesen adott életet Solange-nak (ó, és mivel Beyoncé közel áll az unokaöccséhez, akkor valószínűleg a srác az unokája). Egy régi családi videó bizonyítja, hogy az énekesnő 1981-ben született, sőt, kisgyerekként látható együtt Solange-zsal.

Michael Jackson és LaToya ugyanaz a személy

Habár Michael Jackson és a húga, LaToya nyilvánvalóan hasonló DNS-sel rendelkeznek, és mindketten rajonganak a plasztikai sebészetért, ennek ellenére ők ketten nem ugyanaz a személy. Számtalan alkalommal jelentek meg együtt nyilvánosan.

Elvis él

Talán az egyik legnépszerűbb és leghosszabb ideje tartó elmélet, hogy Elvis megjátszotta a halálát, és jelenleg is valahol az Államokban él. Noha a halotti bizonyítványa és a gracelandi sírja azt bizonyítja, hogy már nem él, a rajongói lelkesen tartják életben ezt a történetet.

Harry herceg nem Károly herceg fia

Diana hercegnő beismerte, hogy a házassága nem volt zökkenőmentes és rövid viszonya volt egy vörös hajú katonatiszttel, James Hewitt-tal, aki meglepő hasonlóságot mutatott a kisfiú Harryvel. Manapság azonban a felnőtt Harry inkább Károlyra hasonlít – elég csak a kezükre pillantani: a híres Windsor-virsliujjak magukért beszélnek.

Walt Disney-t lefagyasztották

Walt Disney fejét lefagyasztották, és egy titkos helyen tárolják Disneylandben – állítják sokan. A családja azonban azt nyilatkozta, hogy a híres rendezőt elhamvasztották, és a hamvakat a Forest Lawn Memorial Parkban, Glendale-ben szórták szét. Lánya, Diane azt nyilatkozta 1972-ben, hogy szerinte az apja még csak nem is hallott soha a lefagyasztásról.

Jamie Lee Curtis hermafrodita

A kilencvenes években megjelent egy cikk a The Washington Postban, amit egy Professor Beeman nevű férfi írt, és azt állította, hogy a színésznő valójában genetikailag férfi. Természetesen semmivel nem tudta alátámasztani az állítását, Curtis pedig sosem nyilatkozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek