Starity

Madonna is beszólt a melegellenes szervezetnek

2013. március 17. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carly Rae Jepsen után most Madonna állt ki a melegekért: cserkészruhában szólt be a melegellenes politikát folytató cserkészszövetségnek.

hirdetés
Madonna is beszólt a melegellenes szervezetnek

Néhány hete Carly Rae Jepsen mondta vissza az előre megszervezett fellépését, csak mert az Amerikai Cserkészszövetség nem támogatja a melegek csatlakozását, ezúttal pedig Madonna öltözött be cserkésznek az éves Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD) nevű gálára, melyet szombaton tartottak New Yorkban.

Öltözéke mellett beszédével is nagy port kavart, amikor nyíltan beszólt a szervezetnek: „Ez nagyon elb*szott dolog. Tudok tüzet csinálni. Tudom, hogyan állítsak fel egy sátrat, nagyon jó a navigációkészségem, macskát is tudok menteni, amik a fákon ragadtak. Jót szeretnék tenni a közösségért, és azt hiszem, változtatniuk kellene a hülye szabályaikon!”

Carly és Madonna mellett a Train nevű együttes is azzal tüntet ellenük, hogy kiszállt a nyári programból, a szervezet éves fesztiválján léptek volna fel, az énekesnővel együtt.


Madonna az idei GLAAD-gálán. Fotó: GettyImages

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek