Starity

Az X-Faktor nyerteseiből kerülhet ki az új mentor

2013. március 25. 15:03   |   Szerző: Récy98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vastag Csaba és Kocsis Tibor neve merült fel az x-faktoros szerepek kapcsán, ugyanis több a tapasztalatuk a zenei téren, mint Oláh Gergőnek.

hirdetés
Az X-Faktor nyerteseiből kerülhet ki az új mentor
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Korábbi értesülések szerint a távozó mentoranya, Keresztes Ildikó helyére Tóth Gabi neve is felmerült, azonban az még kérdéses, ki ülhet a másik megüresedett mentori székbe. A Blikk értesülései szerint Malek Miklós helyére az előző kettő széria nyertesei léphetnek.

Az X-Faktor kreatív felelőse nem cáfolta a napilap értesüléseit, elmondta, valóban gondoltak a nyertesekre, de hivatalos döntés még nem született.

„Felmerültek az első két évad győzteseinek nevei is, mindkettő népszerű és sikeres előadó, számos slágerrel, klippel, sok-sok koncerttel a hátuk mögött. Jó a kommunikációs készségük és nagyon közvetlen személyes tapasztalattal bírnak arról, mit kell csinálni ebben a műsorban, hogy az eredményre vezessen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek