Starity

John Legendnek Beyoncéra fáj a foga

2013. március 28. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A soul énekes nagyon reménykedik abban, hogy júniusban Beyoncéval énekelhet duettet egy jótékonysági rendezvényen.

hirdetés
John Legendnek Beyoncéra fáj a foga

John Legend nemrégiben elárulta, hogy nagyon szeretne Beyoncéval egy duettet előadni a Twickenham Stadium színpadán idén júniusban, amikor az amerikai sztárok összegyűlnek a Chime For Change nevű jótékonysági koncerten.

Az Ordinary People énekese csatlakozik Beyoncéhoz, a Florence + The Machine-hez, Ellie Gouldinghoz és még számtalan hírességhez, akik június elsején fellépnek a Twickenhamban. Legend elmondta, nagyon érdekelné egy duett a Grammy-díjas énekesnővel, de azt is hozzátette, hogy a döntés Beyoncén múlik.

„Nem tudom, erről Beyoncét kell megkérdeznetek!” – nyilatkozta az énekes a The Belfast Telegraphnak, majd azt is elárulta, hogy azt tervezi, új anyagot is bemutat a koncerten: „Azt hiszem, remek koncertet fogunk csinálni. Nagyon szeretnék eljátszani néhány dalt az új albumomról, és persze néhány régi kedvencemet is elő akarom adni.”

A jegyek már kaphatóak, de akik nem tudnak ott lenni, azok otthon élvezhetik majd a koncertet a televíziójuk képernyője előtt – azt még nem hozták nyilvánosságra, melyik csatornán lesz követhető az esemény.

A friss édesanya, Beyoncé ebben az évben tizenhárom koncertet ad majd Nagy-Britanniában, emellett exkluzív vendége lesz a V Festivals-ak Chelmsfordban és Staffordban. Igencsak zsúfolt évnek néz elébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek