Starity

Vastag Csabáék nyerték a Szombat esti lázat

2013. április 14. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három páros maradt bent: Varga Izabelláék, Vastag Csabáék és Szilveszterék. Most már Csabát nemcsak jó énekesnek, de jó táncosnak nyilvánította a közönség.

hirdetés
Vastag Csabáék nyerték a Szombat esti lázat
Fotó: RTL II/Sajtóklub

Tegnap este elérkezett a Szombat Esti Láz utolsó adása. Az öt hét alatt kilenc különféle táncot láthatott a közönség, a hatodik adásban újabbakkal ismerkedhettünk meg: a döntősök paso doblét és slowfoxot mutattak be. Több szempontból is különleges volt a szombati, ugyanis a három finalista páros egy közös műsorszámmal is készült, amelyhez ezúttal a zsűri is csatlakozott.

A zenét Oláh Gergő, Antal Timi, Kocsis Tibor, Muri Enikő biztosította, később pedig a műsor párosai még egyszer külön-külön felléptek. Mindenki egy tőle eddig nem látott produkcióval köszönt el a showtól. Bálint Antónia és Angyal András angol keringőt, Dundika és Mészáros Máté cha-cha-chát, Győrfi Pál és Práger Kitty rumbát, Istenes Bence és Südi Iringó discót, Tóth Gabi és Markó Róbert pedig paso doblét táncolt.

Varga Izáék maximális pontszámot kaptak, Csabáék összesen 74 ponttal gazdagodtak, míg Szilveszterék csak 69 pontot kaptak összesen, ennek ellenére nem a zsűri, hanem a közönség kedvence, Vastag Csaba nyert, bemutatva: nemcsak remek énekes, de nagyon jó táncos is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek