Starity

Kozma Orsi két kislányt hord a szíve alatt

2013. április 24. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves magyar énekesnőt, akinek legújabb lemeze hamarosan a boltokban kapható, dupla öröm érte: ikerlányokat vár!

hirdetés
Kozma Orsi két kislányt hord a szíve alatt
Fotó: RTL Klub/Hajnal András

Kozma Orsi, Magyarország egyik legnépszerűbb énekesnője és férje, a Neo zenekar dobosa, Benedek Tamás hatalmas örömhírrel örvendeztette meg szeretteit és rajongóit: Orsi állapotos és egyszerre két kislányt vár. Eleve két gyermeket szerettek volna, és egyáltalán nem számítottak arra, hogy majd egyszerre érkeznek meg a kicsik.

„Meglepődtünk, amikor közölték velünk, hogy ikreket várok, hiszen egyikünk családjában sem volt példa még ikerszülésre, de nagyon boldogok vagyunk – nyilatkozta az énekesnő a Blikk magazinnak, majd hozzátette: Olykor kínzott a hányinger, de egyáltalán nem volt vészes. Sőt most is nagyon jól vagyok, a pocakom napról napra gömbölyödik.”

Orsi augusztus végére várja a piciket és egyelőre nagyon jól érzi magát, nincsenek panaszai. A babavárás és készülődés mellett is lesznek tennivalói, hiszen májusban jelenik meg a legújabb lemeze és néhány koncertet is ad, mielőtt egy időre feladja a karrierjét, hogy minden idejét a kislányainak szentelhesse.

Az énekesnő tisztázta: nem követi az őrült hollywoodi trendet; egyszerű és szép nevet szeretnének választani a gyermekeiknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek