Starity

2500 kalóriával gazdagodik a nő alvás közben

2013. április 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 55 éves nő nem érti, hogyan lehet napról napra egyre kövérebb – mint kiderült, több mint kétszer annyit eszik naponta, mint kellene.

hirdetés
2500 kalóriával gazdagodik a nő alvás közben

Lesley Cusack 2500 kalóriányi ételt töm magába, ha lefekszik aludni, pedig nem szándékosan nassol éjszaka. Ha reggel felkel, üres hűtőszekrényt talál, müzli és tej sehol, mindössze a kuka van tele csokipapírokkal és chipses zacskókkal.

Mint kiderült, a háromgyermekes anya alvajáró, gyakran koszolja össze étellel a hálóingét is, mivel nincs teljesen tudatánál, nem figyel arra, hogyan eszik és mit, inkább habzsol – írja a Daily Mail.

Miután egyre gyakrabban fordult elő a reggeli gyomorfájdalom és a kimerültség, feltűnt neki, hogy valami nincs rendben. Elmondása szerint már-már normálissá vált, hogy állandóan kajamaradékba lép, ha kikel az ágyból. Azóta, hogy rájött, alvajáró, napközben csak salátát eszik, ezzel próbál súlyfelesleget veszteni, valamint segítséget kért szakemberektől, mivel minden ébredés után többet nyom a mérlegen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek