Starity

Geri Halliwell rögtönzött fellépést adott egy kocsmában

2013. április 27. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spice Girls egykori énekesnője egy régi dalukat adta elő egy brit kocsmában – az ott iszogatók nagy meglepetésére és örömére.

hirdetés
Geri Halliwell rögtönzött fellépést adott egy kocsmában

Geri Halliwell talán megirigyelte Michael Bublé sikereit, aki egy metróállomáson szerzett tapsvihart, amikor elénekelt egy Jackson 5-dalt? A negyvenéves egykori Ginger Spice egyszerűen besétált egy brit kocsmába és a némileg megrémült férfiak megdöbbenésére dalra fakadt. Éppen elénekelte a Spice Girls egyik 1996-os, Say You'll Be There című slágerének refrénjét, amikor az egyik pultos megkérdezte tőle: Gyerünk, mit kérsz?

Úgy tűnik, hogy ez a hirtelen fellépés egy különös kihívás része, amivel a Twitteren rendszeres kapcsolatban álló egykori bandatagok egymás között szórakoznak.

Néhány órával azután, hogy Geri feltöltötte az esetről készült videóját a YouTube-ra, exkolléganője, Mel B a következőt csiripelte: Geri Halliwell éppen most láttam a videódat, csakis Ginger Spice képes ilyet tenni. És éppen ezért szeretlek! Puszi.”

Geri célzott arra, hogy ez a merészségi vetélkedő folytatódni fog, mivel a videó végén azt mondta: „Megcsináltam! Melanie, most rajtad a sor.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek