Starity

Victoria Beckham üzlet nyitását tervezi

2013. április 29. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Spice Girl a családi élet és a divattervezés mellett más terveket is sző: saját üzletet szeretne nyitni szülőhazájában.

hirdetés
Victoria Beckham üzlet nyitását tervezi
Fotó: Pamela Hanson/Glamour

A brit divattervező és a Spice Girls egykori énekesnője szerint nehéz dolog a család és a munka között egyensúlyozni, ő viszont élvezi a kihívást és jelenleg azt tervezi, hogy kiterjeszti a birodalmát és saját üzletet nyit Londonban.

Victoria három fiú – a 14 éves Brooklyn, a tízéves Romeo és a nyolcéves Cruz – és egy huszonegy hónapos kislány, Harper édesanyja.

„A gyermekeim élveznek elsőbbséget és ez mindig így volt és mindig így lesz – nyilatkozta vasárnap a londoni Vogue Festivalon. – Nagyon szeretek édesanya lenni, mindennél jobban szeretem a gyermekeimet, de szeretek dolgozni is, és nem könnyű megteremteni az egyensúlyt a kettő között.”

Második fia, Romeo szerepelt a legutóbbi Burberry-kampányban, a férje, a 39 éves futballsztár, David Beckham pedig szintén elfoglalt: a H&M alsónadrágjait reklámozza.

Zsúfolt élete ellenére Victoria újabb fába vágná a fejszéjét: azt tervezi, hogy megnyitja az első saját üzletét Londonban. „Azt akarom, hogy itt legyen az első üzletem... szeretnék valami igazán újat, igazán frisset létrehozni.”

2004-ben lépett be a divat világába, amikor az amerikai Rock and Republic nevű farmercéggel dolgozott társtervezőként, modern stílusú farmernadrágok, szoknyák és kötött ruhadarabok születésében segédkezve, majd két évvel később elindította a saját divatcégét. 2008-ban már saját ruhakollekciót dobott a piacra, ami elnyerte a kritikusok és a divatvilág tetszését. Állandó vásárlói közé tartozik Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway és Beyonce. Modellként is szerepelt már Marc Jacobs, valamint a Dolce and Gabanna kampányaiban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek