Starity

Chad Kroeger a tenyerén hordozza Avril Lavigne-t

2013. április 29. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril Lavigne talán még sosem tűnt ennyire kiegyensúlyozottnak és boldognak, mióta Chad Kroegerrel jár. A rocker ugyanis a szemtanúk elmondása szerint hercegnőként tekint kedvesére.

hirdetés
Chad Kroeger a tenyerén hordozza Avril Lavigne-t
Fotó: Splash

Avril és Chad alig egy éve alkotnak egy párt, de már a nagy napot tervezik. A pár Avril soron következő nagylemezének munkálatai során szeretett egymásba, és szerelmük azóta is töretlen, mi több: talán még jobban ragaszkodnak egymáshoz, mint korábban.

Chad romanikus voltát bizonyítja az a közjáték is, amelyre múlt csütörtökön a The Viper Roomban, Nyugat-Hollywoodban került sor 2000 rajongó jelenlétében és Jack Osbourne közremőködésével. Az ominózus napon Avril koncertet adott, mely eseményen vőlegénye is tiszteletét tette és olyan felszabadultan énekelt és táncolt, mintha csak kettesben lennének, emellett pedig képtelen volt levenni tekintetét Avrilről.

Az előadás végeztével Avril boldogan vonult le a színpadról, hogy megölelje és megcsókolja szerelmét, majd rajongóik legnagyobb örömére közös autogramosztást és fényképezkedést tartsanak.

Egy, a koncerten részt vett forrás elárulta, hogy Chad korán lelépett, mondván, ez Avril estéje, és nem akarta túlságosan magára vonni a figyelmet – inkább hagyta egymagában ragyogni kedvesét.

Az énekesnő rajongói végre boldogan nyugtázhatják: amellett, hogy nemrég jelent meg a Here's To Never Growing Up elnevezésű kislemez, idén nyáron Avril új albuma is az üzletek polcaira kerül és minden bizonnyal még ebben az évben bekötik a vadóc énekesnő fejét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek