Starity

Sztárok legnagyobb frizuraváltásai II.

2013. május 11. 12:12   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legtöbben lemondanak eredeti hajszínükről, de vannak akik ragaszkodnak természetes külsejükhöz. Következzen 5 celeb, akiknek a hajszínét kielemezzük.

hirdetés
Sztárok legnagyobb frizuraváltásai II.

Manapság egyre kevesebb olyan embert látni, főképpen nőket, akiknek megvan még az eredeti hajszínük, legyen ő akár hétköznapi vagy híres ember. A sztárvilágban sem maradhat el ez az élmény, mert van, aki teljesen más hajszínvilágot választ, esetleg hű az eredetihez vagy csak egy kicsit halványít rajta, de az is elképzelhető, hogy csak melírozott tincseket rakat a hajába. Íme, öt celeb, akik megváltak eredeti hajszínüktől.

A Vámpírnaplók szöszi vámpírjának, Candice Accolának sem a szőke az eredeti hajszíne, ugyanis a természet barna hajkoronával áldotta meg, bár így ritkán volt csak látható. 2007-ben, egy gyenge pillanatában megvált barna loknijaitól és vörösre festette azokat, majd ezután szőkére váltott és mai napig ilyen hajszínnel láthatjuk.

A modern család sztárja, Sofia Vergara eredeti hajszíne is a barna. 2005-ben azonban feketére cserélte tincseit, majd néhány év után visszaváltott eredeti hajszínére. Idén lecserélte barna hajkoronáját világos-szőkés árnyalatra, de egyszer egyébként már a fekete előtt is volt szőke.

Emma Stone is, mint szinte mindenki, legalább egyszer kipróbált már egy másik hajszínt. Karrierje kezdetén, és 2009-ben leginkább sötétbarna hajjal láthattuk, ezt követte a vörös (a barna és a vörös közt sokat ingázott), de A csodálatos Pókember kedvéért szőkére festette a haját.

A Melrose Place-ből és az Arrow-ból ismert Katie Cassidy is számtalan színt és árnyalatot kipróbált már. Eredeti hajszíne a barna ugyan, de legtöbbször szőkén láthatjuk, mert ez a szín igazán elnyerte a tetszését. Ezenkívül volt fekete a hajkoronája is, de szőkén és frufruval is mutatkozott már – például a Melrose Place-ben. Az Arrow című sorozat kedvéért megvált szőke tincseitől és barnára cserélte azokat.

A szintén Melrose Place-ből ismert Ashlee Simpson is befestette már egyszer-kétszer a haját. Eredeti hajszíne szőke, amihez gyakran vissza is tér, de volt már fekete, vörös és barna is, majd 2011-ben megvált hosszú loknijaitól és rövidre vette a formát, ráadásul visszatért a szőkéhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek