Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. május 09. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új frizurák debütáltak, új szerelem van a levegőben és új albumok érkeznek a nyáron. Ha tudni szeretnéd kikhez kapcsolódnak ezek a történések, lesd meg rövid összefoglalónkat!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Vörös lett Carly Rae Jepsen

A bájos barnahajú énekesnő egy kis újítás mellett döntött, ugyanis a minap bemutatta új, vörös színben pompázó hajkoronáját egy a Twitterre feltöltött fotón, mely alatti kommentben bevallotta, hogy mindig is ki akarta próbálni ezt a színt.


Fotó: Twitter

*

Nicholas Hoult-ot Riley Keough-val hozták szóba

Nemrég újra összeboronálták az Eleven testek sztárját exbarátnőjével, Jennfier Lawrence-szel, azonban Nicholas elmondta a People-nek, hogy mindössze barátok és csak közös filmjük miatt találkoztak, így a találgatásoknak hamar vége szakadt. De a 23 éves színészt még így sem hagyják békén, ezúttal ugyanis a vele egyidős Riley Keough-val boronálták össze, mivel lekapták őket amint édes-kettesben sétálgattak New Yorkban. Azt, hogy mi igaz ebből az új románcból, egyelőre csak ők ketten tudják, így izgatottan várjuk a fejleményeket.


Fotó: Splash News

*

Kiderült mi lesz Selena Gomez albumának a címe

A 20 éves színész-énekesnő az InStyle nevezetű magazinnal osztotta meg először a hírt, miszerint legújabb albuma a Stars Dance címre fog hallgatni. A korong megjelenése idén nyárra várható, az első dal pedig már egy hónappal ezelőtt meg is jelent róla Come & Get It címmel és a hozzá készült klip is napvilágot látott néhány napja.

*

Sarah Hyland is frizurát újított

Az ifjú színésznő is igen nagy változáson esett át a tegnap nap folyamán, amikor is megvált hosszú tincseitől és vállig érő hajkoronát vágattatott fodrászánál, amiről természetesen azonnal beszámolt a Twitteren egy kép társaságában.


Fotó: Instagram

*

Cher Lloyd imádja Demi Lovatót

Május 7-én Demi Lovato hatalmas meglepetést okozott rajongóinak amikor feltette hivatalos oldalára és a YouTube-ra új albumának összes dalát, többek között a Cher Lloyddal közös Really Don't Care-t is. A 19 éves X Factor-felfedezett elárulta, hogy nagyon örült a lehetőségnek, hogy duettet készíthet Demivel, akire egyébként felnéz és még könnyeket is hullajtott a Skyscaper miatt.

*

Gwyneth Paltrow nem megy többet a MET gálára

Május 6-án került megrendezésre az idei gála, a színésznő pedig elárulta a USA Today-nek, hogy számára bizony ez volt az utolsó, ugyanis szerinte unalmas volt és egyáltalán nem érezte jól magát.

*

Nyáron jön Roshon Fegan debütáló albuma

A Shake It Up sztárja éjt nappallá téve keményen dolgozott debütáló albumán az elmúlt egy évben és úgy tűnik meg is lett az eredménye a szorgos munkának, hiszen a Twitteren bejelentette, hogy idén nyáron érkezik első lemeze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek