Starity

Különleges epizód készül a Toy Storyból

2013. május 15. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy speciális tévéfilmmel tér vissza a népszerű animációs film, mely őszre várható – jelentette be az ABC.

hirdetés
Különleges epizód készül a Toy Storyból

Az ABC októberben fogja sugározni azt a harmincperces, Toy Story of Terror névre hallgató epizódot, mely a Toy Story folytatásaként is felfogható – tudósított a TV Guide.

Tom Hanks és Tim Allen visszatérnek szinkronhangokként mint Woody és Buzz, de természetesen Wallace Shawn (Rex) és Joan Cusack (Jessie) távollététől sem kell tartanunk. A Pixar-produkcióban ismét egy kalandos útra invitálnak minket, ami ezúttal is rosszul végződik.

„Bonnie meglátogatni készül a nagymamáját, és az éjjelt egy motelben kell tölteniük, ahol eluralkodik a káosz” – mondja a producer, Galyn Susman.

A Toy Story of Terror előreláthatólag halloweenkor kerül adásba, és ígéretek szerint ténylegesen horrorérzetet fog kelteni, mivel olyan filmek befolyásolták, mint a Psycho vagy az Alien-sorozat. Kijelentették, hogy kifejezetten nem ijesztő, hiszen továbbra is a gyerekek tévé elé szögezése a cél, tehát megpróbálták megtalálni az átmenetet a félelem és a móka között. Annak ellenére, hogy elkészül a félórás epizód, a Disney év elején tagadta, hogy a Toy Story 4 tervbe van véve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek