Starity

Sikert aratott Oliver és James Phelps a focimeccsen

2013. május 19. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres ikerpár több ezer fontot gyűjtött össze a tegnapi napon megrendezett focimeccsen, amelyet végül a Help Harry Help Others alapítványnak utaltak át.

hirdetés
Sikert aratott Oliver és James Phelps a focimeccsen

Még február vége felé értesülhetett a hírről a nagyvilág, hogy a Harry Potter két egykori sztárja, Oliver és James Phelps egy rákosokat segítő alapítvány megsegítése érdekében fog mezbe bújni és focipályára lépni, illetve a belépőjegyekre összegyűlt pénzösszeget a Help Harry Help Others (HHHO) számlájára fogják továbbítani.

Időközben történt egy kisebb változás, ugyanis a csapatneveket átírták és a végső nevek a Harry's Heroes és a Moseley Mob lettek. Oliver a saját YouTube-fiókján még egy humoros videót is publikált, amelyben James is feltűnt. A fiúk már nagyon várták az eseményt és gőzerővel készültek rá, rengeteget edzettek – Jamest időközben érte egy kisebb baleset és megsérült a térde, azonban ennek ellenére is nem adta fel, nem hagyta cserben a csapatát, hanem mindent beleadott a meccs során.

Az angol ikerpár nem egy csapatban játszott, hanem pont ellenkezőleg: egymás ellen kellett kemény csatát vívniuk. Oliver Phelps a Moseley Mob, James pedig a Harry's Heroes csapatát erősítette.

A meccsre tegnap, 6000 néző jelenlétében került sor a Birmingham City Football Clubban. A Moseley Mob, Oliver Phelps csapata aratott hatalmas győzelmet a Harry's Heroes felett, a végeredmény 12:2 lett, amelyből öt gólt MC Harvey szerzett a csapatának, James Phelps pedig egy gólt rúgott a Harry's Heroesnak. Összesen körülbelül 6000 fontot sikerült összegyűjteniük az alapítvány számára.

Az ikrek saját bevallása szerint igazi élmény volt a HHHO-ért focizni, nagyon örültek a lehetőségnek. Oliver még egy fotóval is megörvendeztette a rajongóit, melyen büszkén tartja a győztes csapatának adott kupát. James nem keseredett el, hiszen nem a győzelemért játszott testvérével egyetemben, hanem azért, hogy minél több pénzt össze tudjanak gyűjteni az alapítvány számára. A fiatalabbik Phelps-fiú azonban nemrég csiripelte a Twitteren, hogy megint lesérült a térde, reméljük, minél hamarabb rendbejön.


Oliver Phelps és egyik csapattársa a győztes kupával

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek