Starity

Ryan Gosling új filmje megbukott Cannes-ban

2013. május 23. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cannes-i Filmfesztiválon szerdán mutatták be a kanadai színész főszereplésével készült, Az irgalmatlan című filmet – nem aratott nagy sikert.

hirdetés
Ryan Gosling új filmje megbukott Cannes-ban

Nicolas Winding Refn legújabb filmje nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Refn és Gosling együtt készítették a mára kultuszfilmmé vált Drive – Gázt! című alkotást, amely 2011-ben elnyerte a legjobb rendezésnek járó díjat – új munkájuk, Az irgalmatlan vetítésekor azonban az újságírók egy része kifütyülte a filmet a sajtóvetítésen.

A Bangkokban játszódó, megdöbbentően erőszakos jelenetekben gazdag történetben Ryan Gosling egy gyilkosság miatt elszökött amerikai kábítószer-kereskedőt formál meg. Hogy elterelje a gyanút a tevékenységéről, bátyjával egy thai bokszklubot működtet. Édesanyja, akit Kristin Scott-Thomas játszik, bosszút követel a nagyobbik fia haláláért (akit megöltek, miután megerőszakolt és meggyilkolt egy prostituáltat). Véres leszámolás kezdődik – ezt sok néző nem is bírta elviselni: akadt, aki elfordult, sokan viszont kínosnak találták a durvább jeleneteket és a túl lassú cselekményszövést.

Kristin Scott-Thomas élvezte a szerepét, hiszen így egy olyan brutális karaktert alakíthatott, mint még soha. Ryan Gosling nem jelent meg a cannes-i bemutatón, mivel jelenleg Amerikában forgatja a legújabb filmjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek