Starity

A legjobb és a legrosszabb címlapfotók - Cansu Dere

2013. június 25. 14:02   |   Szerző: Viviiiii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Törökország egyik legszebb színésznőjével folytatódik a cikksorozat. Cansu Dere rengeteg újság címlapján szerepélt, éppen ezért megmutatunk egy párat.

hirdetés
A legjobb és a legrosszabb címlapfotók - Cansu Dere

Sok újság és magazin címlapján szerepelt már Cansu Dere, amelyeken szinte egytől-egyig gyönyörűen nézett ki, de voltak olyanok is ahol az újság készítői kissé melléfogtak. Lássuk most a török színésznő és modell legjobb és legrosszabb magazinborítóit!

Legjobb címlapfotók:

Instyle – Turkey (2012)

Mint látjuk egy jól sikerült címlapfotó, amin a színésznő hatalmas mosollyal dobja fel a képet. A színek, a kiegészítők harmonizálnak egymással és a kép megfelelően van beillesztve a címlapra.

Elle – Turkey (2012)

Ennek az újságnak a megjelenése előtt Cansu Dere egy hatalmas nagy traumán esett át, mivel Cem Yilmázal tartó kapcsolata véget ért, megcsalás miatt. De Cansu ekkor már mosolyogva állt a kamera elé Marokkóban. A háttérben láthatjuk az arab díszítést és boldogsága igazán feldobja a címlapot.

MAG – Turkey (2009)

A színésznő ebben az időszakban rövidebb hajjal tündökölt. A magazin egy komoly fotósorozatot készített róla, ami egyértelműen nagyon jól sikerült. Cansu az idomait nagyon jól kihangsúlyozó ruhában van jelen, ahol a sminkkel az arcvonásai is tökéletesen ki vannak hangsúlyozva, emellett a színek és az árnyalatok is remekül passzolnak egymással.

Gloria – Coratia (2011)

A horvát magazin címlapján is remekül fest, semmi kivetni valót nem lehet találni. Gyönyörű arca, amit nem sminkeltek agyon, a haja, ami természetes és ragyogó, mind passzolnak a ruhával, a háttér színével és a kiegészítőkkel. Nem csak ő szerepel a címlapon, de egyértelműen ő van a középpontban.

Legrosszabb címlapfotók:

Harper's Bazaar – Turkey (2009)

A híres magazin címlapján is szerepel, ahol felismerhetetlen. Cansu Dere szőke hajjal készített fotói meglehetősen sikeresek, de haja színe miatt eléggé bizarr: egy arab nő általában barna vagy fekete hajjal megszokott.

Istanbul Life – Turkey (2007)

Cansu alig látható ezen a képen, leginkább a város csodái vannak jelen. A modell-színésznő itt is csinos és gyönyörű, de a színek és a megvilágítás nem éppen a legtökéletesebb.

MediaCat – Turkey (2012)

Ha a színésznő neve nem lenne kiírva, lehet, hogy sokan meg sem ismernék. Egy érdekes fotóval tűnik fel a címlapon, amin a színek és a világítás nem illenek egybe. Cansu ezen a képen eléggé photoshoppolva van, leginkább a nyakán.

Moda – Turkey (2004)

Cansu Derének ekkor kezdődött a karrierje. Ez volt a legelső címlapfotója, ami őszintén megmondva nem sikerült a legjobban. Mivel szépségversenyt nyert, az alakja szépen körvonalazódik, viszont az arca itt sem ismerhető fel, még a neve sincs feltűntetve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek